Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας έπινε πολύ! Έλεγαν ότι έχει δυο μήνες ζωής, το προσπάθησα και έζησε 10 χρόνια»

«Ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω! Χαλάλι όλα»

Must Read

Ο Κώστας Χατζηχρήστος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους κωμικούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, δυστυχώς όμως το 2001 πέθανε από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γνωστός ηθοποιός εκτός από τις αμέτρητες επιτυχίες έχει στο βιογραφικό του και πέντε γάμους.

Η δύσκολη περίοδος της ζωής του άρχισε όταν έχασε ξαφνικά την Ελένη Πανταζή, την τέταρτη γυναίκα του, μόλις στα 42 της χρόνια. Μετά το γεγονός αυτό κατέρρευσε και βρήκε παρηγοριά στο ποτό.

Η τελευταία του σύζυγος Βούλα Αρβανιτάκη-Χατζηχρήστου, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στα πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετώπιζε λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ο Κώστας έπινε πολύ και είχε μπει στο νοσοκομείο της αεροπορίας για αποτοξίνωση και μετά όλα καλά. Μου έλεγαν ότι έχει δυο μήνες ζωής, εγώ έλεγα ότι θα το προσπαθήσω και τελικά έζησε 10 χρόνια».

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στην ζωή της μετά τον θάνατο του λατρεμένου της σύζυγο αλλά και στην απόφασή να μην ξαναφτιάξει την ζωή της.

«Μένω εδώ και 12 χρόνια στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια μου. Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ», τόνισε.

Όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε όταν έκλεισε το θέατρό του, η Βούλα Χατζηχρήστου ήταν πάντα δίπλα του για να τον στηρίζει τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά.

«Ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του κι εγώ ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω. Είχα μεγάλη περιουσία, αλλά πάει… Πέρασα τόσο καλά με τον Κώστα, που χαλάλι όλα. Κρατάω επαφές με τη Μαριαλένα, την κόρη του Κώστα», είπε για την επικοινωνία που έχει με την μία κόρη του ηθοποιού.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι: «Έχω σπουδάσει αρχιτέκτων μηχανικός. Όταν γνώρισα τον Κώστα έκλεισα το γραφείο και σταμάτησα να εξασκώ το επάγγελμα». 

«Δεν έχω απωθημένα στη ζωή μου. Και τώρα να πεθάνω, δεν με νοιάζει. Από την ημερομηνία γεννήσεως του κάθε ανθρώπου, βγαίνει και η ημερομηνία του τέλους του», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This