Συγκλονόζει η Λουκία Πιστιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει»

«Οι συνάδελφοί μου απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν»

Must Read

Στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» η οποία πραγματοποιήθηκε εις μνήμη του Πάνου Νάτση, παρευρέθηκε χθες η Λουκία Πιστιόλα και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Φανερά συγκινημένη για τον χαμό του νεαρού ηθοποιού αλλά και για τον δύσκολο ρόλο που είχαν να παίξουν οι συνάδελφοί της, δήλωσε πως: «Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ, τις καφετέριες που είχε δουλέψει. Για να βγάζει χρήματα πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μεικτά.

Πάνω στο άνθος του, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This