Πήρε φωτιά το twitter για την «βασιλική» επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor

Must Read

Χαμός στο twitter με αφορμή το τρέιλερ της «βασιλικής» επιστροφής της Κάτιας Ταραμπάνκο στο «Survivor». Η παίκτρια του reality επιβίωσης, η οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς στις αρχές του περσινού κύκλου επικαλούμενη ένα αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας, κάνει δυνατό comeback αυτό το Σάββατο.

Μάλιστα, η εύνοια του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί στο πρόσωπό της έγινε κάτι παραπάνω από εμφανής με το «καλησπέρα σας», αφού δημιουργήθηκε διαφημιστικό σποτ ειδικά για εκείνη, στο οποίο φαίνεται να καταφθάνει ως ντίβα στην παραλία των Διασήμων με ένα τεράστιο ταχύπλοο, αφήνοντας τους πάντες κατάπληκτους.

Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το προσεχές επεισόδιο του «Survivor» η Κάτια γίνεται δεκτή με αγκαλιές και χαμόγελα από τους συμπαίκτες της, αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως οι εντάσεις δεν θα αργήσουν. Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, το γνωστό μοντέλο είχε δέσει πέρυσι μόνο με τον Γιώργο Κοψιδά, δημιουργώντας εξαρχής αντιπάθειες στα μέλη της κόκκινης ομάδας και ειδικά στις γυναίκες που δεν άργησαν να την ψηφίσουν προς αποχώρηση παρότι έφερνε νίκες.

Όπως φημολογείται, η Κάτια Ταραμπάνκο είναι η πιο ακριβοπληρωμένη συμμετέχουσα στο φετινό «Survivor», με 10.000 ευρώ εβδομαδιαία αμοιβή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, στο συμβόλαιό της δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, δηλαδή δεν θα πληρώσει την Acun Medya, αν φύγει οικειοθελώς. Ωστόσο, αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε η παραγωγή δεν θα της καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό. Αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση αποχώρησης με εντολή γιατρού.

Η προβολή του τρέιλερ με την Κάτια αμέσως μετά το επεισόδιο με διπλή αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων το βράδυ της Τετάρτης σκόρπισε… κύματα ενθουσιασμού στo twitter, με τους χρήστες του να πανηγυρίζουν «Η Κάτια γύρισε για να το σηκώσει! Έλα, ρε queen!» έγραψε ένας. «Είναι δεν είναι πρώτη αγωνιστικά η Κάτια φέτος, κάποιοι από εμάς τη στηρίζουμε ανεξαρτήτως παιχνιδιού!» επισήμανε άλλος. «Αθηνά, η παραγωγή έχει να σου κάνει μια πρόταση. Μπορείς αν θες να αποχωρήσεις οικειοθελώς. Μόλις έφτασε Αγιο Δομίνικο η Κάτια!» σχολίασε ένας τρίτος, ενώ επόμενο tweet προέβλεψε «μαναφούκι με Κάτια και Ευρυδίκη», αν παραμείνουν στην ίδια ομάδα.

Πρώην «βατράχι» και νυν μισθοφόρος ο νέος Μαχητής!

Κάτια Ταραμπάνκο για τους Διάσημους; Μισθοφόρος για τους Μαχητές! Όχι, δεν επιστρέφει στο «Survivor» ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είχε ξεχωρίσει με το παρατσούκλι «μισθοφόρος» στον πρώτο κύκλο του reality στον Σκάι.

Ο νέος παίκτης, ο οποίος φτάνει όπου να ‘ναι στην παραλία της μπλε ομάδας, λέγεται Τάκης Καραγκούνιας και, όπως μαθαίνουμε, πέρα από τον τίτλο (του μισθοφόρου!), έχει και τη… χάρη!

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Είναι 48 ετών, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του Πολεμικού Ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία και ο αδελφός του είναι ιερέας» ειπώθηκε χαρακτηριστικά χθες το μεσημέρι στο «Love it».

«Υπάρχει και μια ιστορία, όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι. Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει και έχει μείνει τρεις μέρες εντελώς νηστικός μόνο με νερό στη Σομαλία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής και υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας» πρόσθεσε συνεργάτης της εκπομπής του Σκάι. Μιλάμε δηλαδή για έναν αληθινό survivor, που μάλλον θα δυναμώσει πολύ τους Μαχητές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This