Δημήτρης Μοθωναίος: «Έχω συγχωρήσει όλους τους κακοποιητές μου, δεν σημαίνει όμως ότι έχω ξεχάσει τι έχει συμβεί»

«Ήμουν πεζός και με πάτησε αυτοκίνητο, με παρέσυρε»

Must Read

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης – Κάρολος Κουν καθώς και φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική μίλησε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι: «Ήμουν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο και πέρασα στην Νομική. Είχα συμφοιτήτρια την Νάντια Κοντογεώργη και έδωσα κι εγώ. Ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε όταν είπα ότι αφήνω την Νομική για την υποκριτική. Η μητέρα μου στην αρχή όχι ιδιαίτερα».

Για την πολύ στενή φιλία που έχει με την Τόνια Σωτηροπούλου σημείωσε πως: «Είμαστε πολύ φίλοι με την Τόνια, μου έχει συστήσει και τον ατζέντη της στην Αθήνα».

«Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», είπε στην συνέχεια.

Όσον αφορά το ατύχημα που είχε δήλωσε πως: «Με πήρε τηλέφωνο η Ρέινα Εσκενάζυ να κάνω έναν ανάπηρο, της είπα όχι και μετά από μια εβδομάδα είχα σοβαρό ατύχημα. Την πήρα και της είπα, είμαι έτοιμος. Ήμουν πεζός και με πάτησε αυτοκίνητο, με παρέσυρε».

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που εξομολογήθηκε δημόσια πως «πρόσωπο από το πολύ στενό οικογενειακό του περιβάλλον τον κακοποίησε στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών», ο ίδιος άνθρωπος μάλιστα του ζήτησε να συναντηθούν. Ο ίδιος όμως δηλώνει πως τον έχει συγχωρέσει ωστόσο δεν μπορεί να ξεχάσει όσα συνέβησαν.

«Κάποια τραύματα δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, αυτό που συνέβη είναι ότι διαπέρασα αυτό το τούνελ. Το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα συζητήσει με κοντινούς ανθρώπους. Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους, δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει συμβεί. Ένας που κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό παιδί, δεν θα πει “πω πω Θεέ μου τι έκανα μετά από μια συνέντευξη»,

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This