Αθηνά Πολίτη: Comeback με «Πυροτέχνημα» στην Πάτρα

Must Read

Δυναμικό comeback στην πίστα για την Αθηνά Πολίτη! Εχοντας στις «αποσκευές» της το σουξέ της «Πυροτέχνημα», που υπογράφει η Arcade, αλλά και άλλες επιτυχίες της, η εκρηκτική τραγουδίστρια κλείνει από σήμερα το βράδυ ραντεβού με τους θαυμαστές της στο νυχτερινό κέντρο Αστέρια Live, στην Πάτρα.

Εκεί θα συμπράττει κάθε εβδομάδα με τον Γιώργο Παράμερο και την Αλεξάνδρα Καραδήμα σε ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα. Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης η Σία Βοσκανίδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα στο περσινό «Bachelor», ο Χρήστος Τσουμάνης και η Αννα Πανταζοπούλου.

Η Αθηνά Πολίτη, με καταγωγή από την Κρήτη, ασχολείται με τη μουσική από μικρή, πάντα με την παρότρυνση των δικών της ανθρώπων. Εχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Οικονομόπουλος, και τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε μουσικά προγράμματα, βάζοντας… φωτιά στις πίστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This