Ιωάννα Τούνη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο»

Must Read

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Κατερίνα Καινούργιου είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Ιωάννα Τούνη προκειμένου να μιλήσει μαζί τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου για την σχέση τους.

Αρχικά το ερωτευμένο ζεύγος μίλησε για την γνωριμία τους με την influencer να αποκαλύπτει πως: «Γνωριστήκαμε μέσω της Δήμητρας Αλεξανδράκη»

«Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων», είπε στην συνέχεια το πρώην μοντέλο.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης» είπε στην συνέχεια η Ιωάννα Τούνη περιγράφοντας πως έγινε το πρώτο τους ραντεβού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This