Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αν ξαναζούσα την ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο»

«Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;»

Must Read

Υπέρ των θυμάτων έχει ταχθεί ο Ρένος Χαραλαμπίδης ο οποίος θεωρεί πως οι ηθοποιοί που έχουν κατηγορηθεί για κακοποιητικες πράξεις είναι μέτριοι ηθοποιοί. Ο ίδιος μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πώς δεν είχε συνεργαστεί ποτέ μαζί τους.

Καλεσμένος στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για το κίνημα metoo.

«Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στους γονείς του αλλά και στο θαύμα που βίωσαν με την γέννησή του.

«Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και ο πατέρας μου κηπουρός. Μου αφαιρεί βάρη που δεν είχαν παρελθόν που να με βαραίνει, ήθελαν μόνο να είμαι χαρούμενος. Είμαι ταμένος στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Το πρώτο δημοσίευμα για μένα ήταν στο βιβλίο θαυμάτων. Πιστεύω στο Θεό, αλλά δεν είμαι φανατικός».

«Αν ξαναζούσα την ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο. Δε θυμάσαι και τίποτα από το σεξ, γυναίκες που χόρεψα θυμάμαι, ή ένα χορό σε πανηγύρι. Το 1999 είχα την τύχη να περνάει ένα τρένο με λεφτά. Τα λεφτά που έβγαλα για μία δεκαετία ήταν ανεμομαζέματα, όχι όμως ανεμοσκορπίσματα. Δεν έχω πάθη, είμαι νερόβραστος», είπε κάνοντας τον απολογισμό του.

«Δεν μπορώ να επικρίνω κάποιον που πάει σε reality, επειδή εγώ ξεκίνησα από τηλεοπτικά προϊόντα που θεωρούνταν κατωτέρου επιπέδου, τα λεγόμενα τρικάμερα. Δεν κοιτάω τα χάλια μου;», δήλωσε για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στα reality.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This