Νίκος Ορφανός: «Δεν είναι εύκολο να φύγεις από μια δουλειά και να μείνεις άνεργος»

«Για μια δική του λόξα, για μια παθολογία ανεξήγητη του σκηνοθέτη με είχε βρίσει...»

Must Read

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Νίκος Ορφανός έχει αναφερθεί στη λεκτική βία που υπέστη από σκηνοθέτη. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει τόσο σκηνοθέτης που ήρθε σε αντιπαράθεση τον έβρισε μπροστά σε όλο το θίασο.

Για την τραυματική αυτή εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν μίλησε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»  όπου εξήγησε ότι: «στους περισσότερους όλο και κάτι έχει συμβεί στο θέατρο. Ήμουν σε ωριμότητα και θέση όμως να το διαχειριστώ, πολλοί συνάδελφοι δεν μπορούν να χειριστούν εύκολα κάτι τέτοιο γιατί δεν έχουν άλλη επιλογή. Δεν είναι εύκολο να φύγεις από μια δουλειά όταν έχει ξεκινήσει η σεζόν και να μείνεις άνεργος χωρίς να έχεις να πληρώσεις τα προς το ζην».

«Για μια δική του λόξα, για μια παθολογία ανεξήγητη του σκηνοθέτη με είχε βρίσει για μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση όταν είχα πάει στην πρόβα που είχε κάνει πριν την ολοκληρωμένη παράσταση. Μου είχε φερθεί άσχημα ενώπιον όλου του θιάσου. Το ξεπέρασα, όμως, είναι πάρα πολλά χρόνια από τότε», πρόσωπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This