Λιάγκας σε Σπύρο Πώρο για την αντιπαράθεσή του με την Φωτεινή Ψυχίδου: «Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο»

«Δεν είχε καμία δουλειά να βγει να μιλήσει! Αυτό το ατόπημα που έκανε, ήταν σοβαρό»

Must Read

Θέση για την υπόθεση του πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος κατηγορείται για παιδοφιλία, είχε πάρει η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στοκα, Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία μέσα από μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στα social media υποστήριξε πως τα μέλη του συγκροτήματος δεν γνώριζε για αρρωστημένα πάθη του ωστόσο γνώριζαν πως ήταν γυναικάς.

Για την εν λόγω υπόθεση όμως τοποθετήθηκε και ο Σπύρος Πώρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου ξεκίνησε και η διαδικτυακή διαμάχη με την δημοσιογράφο με την οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.

Για την αντιπαράθεση με την Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε ο γνωστός φωτογράφος την εκπομπή «Πρωινό» όπου εξήγησε ότι: «Έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε την παρενόχληση από τον ντράμερ. Σε κάτι καταστάσεις τόσο σκοτεινές, όλοι πρέπει να προσέχουν τι λένε και πώς εκφράζονται. Δεν είναι μόνο το κορίτσι, αλλά η οικογένεια περνάει έναν Γολγοθά. Η οικογένεια είναι απογοητευμένη από την ανάρτηση και τη στάση της μπάντας. Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι πήγα εναντίον της μπάντας.

Είπα στη Φωτεινή ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος γιατί εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της. Η μπάντα από τη στιγμή που ήταν ντράμερ τους όταν έγινε το συμβάν και μετά συνέχισε να συνεργάζεται, δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό με τέτοια αλαζονεία όταν της ζήτησαν εξηγήσεις. Αυτό είπα. Η ανακοίνωση των Πυξ Λαξ ήταν άστοχη και κακή. 

Aπό ανοησία και από επιθυμία  να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε κι άλλους μέσα. Όταν είσαι “ναι μεν, αλλά”, είναι μεγάλο φάουλ. Δηλαδή δίνεις στο κοινό να πιστέψει ότι ήταν πέφτουλας, ήταν @@, αλλά δεν ήταν αυτό ίσως. Επειδή σέβομαι και επειδή είναι μητέρα, της τα είπα για να την προφυλάξω. Την είπα κακομοίρα, γιατί το έκανε με κακή μοίρα. Δεν είναι σύντροφός μου».

«Eγώ λέω αυτή η υπόθεση πρέπει να φτάσει στο τέλος και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Να το πληρώσει αυτό το τέρας, σκέψου να ήταν το δικό σου παιδί… Με τη Φωτεινή είμαστε μία χαρά», πρόσθεσε ο Σπύρος Πώρος με τον Γιώργο Λιάγκα να του λέει πως η δημόσια αντιπαράθεση που είχε με την πρώην σύντροφό του ήταν «ξεκατίνιασμα».

«Δεν ξεκατινιάζομαι, με συγχωρείς. Εγώ δεν είμαι της δημόσιας σχέσης, τα λέω δημόσια αυτά που σκέφτομαι. Γι’ αυτό της είπα ότι έκανε λάθος, δεν είχε καμία δουλειά να βγει να μιλήσει. Αυτό το ατόπημα που έκανε, ήταν πιο σοβαρό από ό,τι αν θα την πω εγώ κακομοίρα. Η Φωτεινή το έχει μετανιώσει που το έκανε αυτό, πιστεύω. Γιατί βρήκε τον μπελά της χωρίς να φταίει», του απάντησε ο φωτογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This