Η νύφη της Μαρίας Εκμεκτσίογλου αλλαξοπίστησε λόγω έρωτα

Η Τουρκάλα Τουχτσέ βαφτίστηκε Βικτώρια στον Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στου Ψυρρή για να παντρευτεί τον αγαπημένο της Πάνο, γιο της Μαρίας Εκμεκτσίογλου

Must Read

Και το όνομα αυτής… Βικτώρια! Μία πολύ ξεχωριστή βάφτιση τελέστηκε στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής. Ένα συγκινητικό μυστήριο που έβαλε δύο ερωτευμένους νέους στην τελική ευθεία για τη χριστιανική επισημοποίηση της σχέσης τους.

Ο λόγος για τον γιο της Μαρίας Εκμεκτσίογλου, Πασχάλη, και την Τουρκάλα σύντροφό του Τουχτσέ, η οποία άλλαξε θρησκεία για να τον παντρευτεί με γάμο ορθόδοξο το προσεχές καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι πως δεν συμβαίνει και πολύ συχνά μια μουσουλμάνα να βαφτίζεται χριστιανή για χάρη του έρωτα. Στην περίπτωση της μέλλουσας νύφης της δημοφιλούς σεφ από την Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, αυτό έγινε πραγματικότητα και, μάλιστα, επί ελληνικού εδάφους, με τους λιγοστούς καλεσμένους στο μυστήριο να βιώνουν πολύ ιδιαίτερες στιγμές στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στου Ψυρρή.

Εκεί η Τουχτσέ, η οποία είναι σύντροφος του Πασχάλη από το 2017, απέκτησε το χριστιανικό όνομα Βικτώρια και μυήθηκε μέσω της βάφτισής της στον χριστιανισμό από δύο φίλους της ίδιας και του συντρόφου της, τον Πάνο και την Αθηνά, οι οποίοι εκτέλεσαν χρέη νονών.

Το μυστήριο τελέστηκε σε πολύ στενό κύκλο, με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιάννη Βίτσα, ο οποίος ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων, να κοινοποιεί στα social media ορισμένες εικόνες από την τελετή.

«Σήμερα είχα την ευλογία να παρευρεθώ σε ένα από τα σημαντικότερα μυστήρια του χριστιανισμού, στη βάπτιση της αρραβωνιαστικιάς του αγαπημένου μου φίλου Πασχάλη από έναν από τους πιο φωτισμένους ιερείς, τον πάτερ Θεοδόση Οικονομίδη. Πόση αφοσίωση, πόση αφιέρωση στην ουσία της αγάπης απαιτεί το να αλλάξεις τη θρησκεία σου συνειδητά για τον άνθρωπό σου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γιάννης Βίτσας. «Μαρία μου, να είναι γεμάτες ευλογία και χαρά οι ημέρες των παιδιών σου! Πασχάλη μου, να έχουν μόνο ευτυχία τα χρόνια σας» συμπλήρωσε στις ευχές του.

Από αριστερά: Μαρία Εκμεκτσίογλου, Βικτώρια, Πατήρ Θεοδόσης Οικονομίδης, Πασχάλη. Πίσω: Γιάννης Βίτσας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο γάμος του Πασχάλη και της Βικτώριας, της οποίας οι γονείς συμφώνησαν με την απόφασή της να αλλάξει θρησκεία, θα γίνει στην ενορία της Μαρίας Εκμεκτσίογλου στην Κωνσταντινούπολη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This