Κατιάνα Μπαλανίκα για Αλέξανδρο Ρήγα: «Του θύμωσα πολύ! Δεν θα τον συγχωρέσω»

«Έχει τύχει να με ερωτευτούν αρκετοί ομοφυλόφιλοι»

Must Read

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε ζήσει έναν πολύ μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Μαρίνο ο οποίος στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μία πολύ δυνατή φιλία.

Η ίδια ωστόσο δεν γνωρίζει πού βρίσκεται αγαπημένος showman. Για την τότε σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο μίλησε γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» όπου αποκάλυψε ότι: «Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ»

«Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας», είπε στην συνέχεια.

Σχετικά με την εξαφάνιση του αγαπημένου της φίλου δήλωσε πως: «Όταν επιλέγει κάποιος κάτι, το σεβόμαστε. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν είναι καλά».

«Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Τέλος η ηθοποιός αναφέρθηκε στον κάποτε στενό της συνεργάτη αλλά και πολύ καλό της φίλο Αλέξανδρο Ρήγα τον οποίο δεν θέλει ούτε να τον βλέπει.

«Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη, και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ» ανέφερε. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This