«Όλα είναι εντάξει εδώ, Κώστα μου» – Συγκινητική «συνομιλία» της Αλίκης Κατσαβού με τον Βουτσά

«Κανείς δεν σε έχει ξεχάσει! Κάθε μέρα με σταματούν στον δρόμο για να μου πουν πόσο σε αγαπούν»

Must Read

Η Αλίκη Κατσαβού «μιλά» με τον μακαρίτη Βουτσά στον άλλον κόσμο! Με αφορμή τη συμπλήρωση, αύριο, δύο χρόνων από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, η σύζυγός του βρήκε το κουράγιο να «συνομιλήσει» μαζί του μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, απευθύνοντάς του τον λόγο σε πρώτο πρόσωπο μέσα από ένα συγκινητικό κείμενο, το οποίο συνόδευσε και μια φωτογραφία βγαλμένη από την κοινή τους ζωή.

«Ολα είναι εντάξει εδώ, Κώστα… Ο Φοίβος έχει φίλους που τον αγαπούν κι όλοι λένε ότι σου μοιάζει. Εμαθα γιατί θέλει να ερχόμαστε στο μνήμα... Θέλει να σου μιλήσει, λέει. Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι όπως το εννοεί, αλλά δεν με πίστεψε και θα ξανάρθουμε. Θα βρει κι εκείνος τον τρόπο. Είμαι σίγουρη. Οπως εγώ, που σου μιλάω πριν βγω στη σκηνή. Με ακούς; Σου ψιθυρίζω “βγαίνω στο φως” κι είμαι σίγουρη ότι στέκεις εκεί, στην κουίντα, και περιμένεις ατάκα για να βγεις. Κανείς δεν σε έχει ξεχάσει. Κάθε μέρα με σταματούν στον δρόμο για να μου πουν πόσο σε αγαπούν και η τηλεόραση παίζει πάντα τις ταινίες σου. Είσαι εδώ. Ηχούν τα λόγια σου στ’ αυτιά του μυαλού μου για όλα και, κυρίως, για το μεγάλωμα του παιδιού μας, που γνωρίζει ήδη, γιατί το λέει με περηφάνια, πόσο σπουδαίος είσαι. Ολα είναι εντάξει εδώ, Κώστα μου… Αν μπορούσα μόνο να σου δώσω ένα φιλί ακόμα…» έγραψε μεταξύ άλλων η Αλίκη Κατσαβού.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, σε συνέντευξή της στην «Espresso» είχε εξομολογηθεί πως θα ήθελε να είχε γνωρίσει τον Κώστα Βουτσά νωρίτερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βασικά, θα ήθελα να είχα γνωρίσει τον Κώστα πολύ νωρίτερα και να είχα προλάβει να κάνω κι άλλο παιδί μαζί του. Ο Κώστας ξύπναγε κάθε μέρα με δίψα για ζωή και μου άλλαξε κι εμένα όλη μου τη στάση. Το πιο σημαντικό στη συνάντησή μας είναι, νομίζω, αυτό: Μου δίδαξε να βλέπω τη ζωή έτσι όπως έπρεπε να τη βλέπω νωρίτερα. Σαν να γιάτρεψε δικές μου ατέλειες, ελαττώματα του χαρακτήρα μου… Η ουσία είναι ότι ο Κώστας με έκανε καλύτερη. Με συνάντησε αλλιώς και, όταν “έφυγε”, εγώ πια ήμουν αλλιώς, είμαι καλύτερη χάρη σ’ αυτόν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This