Πρεδάρη – Βούζα, Παππά – Λάζαρη, Αμούτζα – Πιερίδου: Ξεφάντωμα για «πιτσουνάκια»

Νυχτοπερπατήματα αγκαλίτσα σε μουσικά στέκια

Must Read

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτοπερπατήματα στην πόλη. Η Ασπα Πρεδάρη, την οποία γνωρίσαμε στο φετινό «Survivor», βγήκε να διασκεδάσει σε γνωστό πειραιώτικο στέκι μαζί με τον σύντροφό της Θωμά Βούζα.

Η 23χρονη καλλονή επιχειρηματίας και ο γυμναστής αγαπημένος της δεν έκρυψαν τον έρωτά τους από τα φωτογραφικά φλας. Απεναντίας, αντάλλαξαν αγκαλίτσες και φιλάκια μπροστά στους παπαράτσι, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο πολύ έλειψαν ο ένας στον άλλον την περίοδο που η Ασπα αγωνιζόταν για την επιβίωσή της στον εξωτικό Αγιο Δομίνικο.

Πλέον η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας δείχνει να απολαμβάνει ξανά τις ανέσεις που στερήθηκε μέσα στο reality, όπως π.χ. μια νυχτερινή έξοδος για ποτό με τον αγαπημένο της. 

Στο μεταξύ, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος του «Σασμού», κατά κόσμον Γιώργος Αμούτζας, απαθανατίστηκε σε τρυφερό τετ α τετ με τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό Ελενα Πιερίδου, σε νυχτερινό μαγαζί με live μουσική. Το ζευγάρι, το οποίο σε γενικές γραμμές προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τούτη τη φορά απλώς χαλάρωσε και απόλαυσε τη μουσική βραδιά, αδιαφορώντας τόσο για τους φωτογράφους όσο και για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αντίστοιχη έμπνευση είχαν για τη διασκέδασή τους και η Δανάη Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη, οι οποίοι επέλεξαν να απολαύσουν live μουσική σε στέκι της οδού Πειραιώς. Η όμορφη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αγαπημένος της πέρασαν μούρλια και δεν είχαν πρόβλημα να ποζάρουν στον φακό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This