Πρεμιέρα για την κόρη του Κιμούλη χωρίς τον μπαμπά της

Must Read

Πρεμιέρα χωρίς τον πατέρα της για τη Μαριάννα Κιμούλη. Το βράδυ της Τετάρτης έγινε στο θέατρο Χυτήριο η επίσημη πρώτη της παράστασης «Παιχνίδια στη σοφίτα», όπου ανάμεσα στους αξιόλογους πρωταγωνιστές είναι και η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη.

Ως γνωστόν, η Μαριάννα ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια του πατέρα της εδώ και μερικά χρόνια και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχει «κληρονομήσει» το μεγάλο ταλέντο του.

Εκείνος, ωστόσο, δεν βρέθηκε στο πλευρό της στην πρεμιέρα του έργου στο οποίο που συμμετέχει, καθώς δεν έχει εμφανιστεί πουθενά μετά τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του τον Ιανουάριο του 2021 από τη Ζέτα Δούκα και άλλες ηθοποιούς και αφορούσαν λεκτική και ψυχολογική βία.

Σε καμία περίπτωση ο Γιώργος Κιμούλης δεν ήθελε να στρέψει πάνω του τα φλας σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την κόρη του, στην οποία έχει και μεγάλη αδυναμία. Έτσι, όσο κι αν τον… περίμεναν οι τηλεοπτικές κάμερες και οι φωτογράφοι, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν παρουσιάστηκε στο Χυτήριο.

Η ταλαντούχα κόρη του πάντως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με την επί σκηνής ερμηνεία της στον ρόλο της Λίλιαν, αλλά και με την ευγένειά της απέναντι σε όλους στο φουαγιέ. Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν η Μαριάννα είχε ερωτηθεί και για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα της, με την ίδια να απαντά πως αυτή είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο, μην παίρνοντας θέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This