Βασίλης Πορφυράκης για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: «Πήρα φιάλη οξυγόνου! O γιατρός είπε ότι είμαι για το ΕΚΑΒ»

«Έκανα το δωμάτιό μου δωμάτιο νοσοκομείο»

Must Read

Ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα του συντρόφου της Ματίνας Νικολάου, Βασίλη Πορφυράκη και όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» εκείνη η περίοδος για εκείνον ήταν πολύ δύσκολη, καθώς τρεις ολόκληρες μέρες ένιωθε σαν μεθυσμένος και αναγκάστηκε να πάρει φιάλη οξυγόνου μετατρέποντας το δωμάτιο του σε νοσοκομείο. Ευτυχώς στο πλευρό του βρισκόταν σαν φύλακας άγγελος του η τριπλά εμβολιασμένη σύντροφος του.

«Ήταν τρία 24ωρα για μένα. Και τα τρία ήτανε μέθη, λόγω της πίεσης και του υψηλού πυρετού δε θυμάμαι και πολλά. Δε πρόλαβα να σκεφτώ. Την τέταρτη μέρα όλα ήταν καλά. Τα πρώτα τρία 24ωρα ήμουν σαν μεθυσμένος, θυμάμαι μόνο τη Ματίνα που ερχόταν και μου χτύπαγε την πόρτα και μου έλεγε ότι έχει αφήσει τα χάπια να τα πάρω. Είχα και χαμηλό οξυγόνο. Πήρα φιάλη. Είχα οξυγόνο 90. Όταν ήρθε γιατρός και με μέτρησε μου είπε ότι είμαστε για το ΕΚΑΒ αλλά βρήκαμε μια φιάλη και με δική μου ευθύνη έμεινα σπίτι. Έκανα το δωμάτιό μου δωμάτιο νοσοκομείο.

Είχα δίπλα μου και τη Ματίνα μου. Ήταν τριπλά εμβολιασμένη. Ευτυχώς δεν κόλλησε. Προστατευόταν. Μου άφηνε μόνο τα χάπια σε ένα σημείο και τα έπαιρνα εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δεν σκοπεύουν να παντρευτούν με την Ματίνα Νικολάου.

«Τηλεοπτικά θα ήθελα μια συμμετοχή να μπορέσω να δώσω κάτι παραπάνω από το καλλιτεχνικό μου κομμάτι, είναι το Just, έχει κι άλλα προγράμματα, είναι και το Survivor που είναι ένα challenge που θα το έβλεπα. Είναι μια δοκιμασία που βγάζει τα πρωτόγνωρα ένστικτα του ανθρώπου, θα αναγνώρισα πράγματα από την εαυτό μου. Δεν παντρευόμαστε. Δεν θέλει η Ματίνα. Δεν είναι στα πλάνα μας. Τώρα θέλουμε να κάνουμε εκδρομές» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This