Βόμβα! Ελενα Τσαγκρινού και Mike έβαλαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από πέντε χρόνια

Έσπασε ο Diablo το πόδι του και χώρισαν!

Must Read

Χωρισμός όπως λέμε… «κεραυνός»! Τόσα απρόσμενα έπεσε χθες στα στέκια της showbiz η πληροφορία πως η Έλενα Τσαγκρινού και ο Mike έβαλαν τέλος στη σχέση τους, έπειτα από περίπου πέντε χρόνια κοινής πορείας. Οι δύο καλλιτέχνες, οι οποίοι ήρθαν κοντά το 2017 για να δηλώσουν επίσημα ζευγάρι σχεδόν έναν χρόνο μετά, χώρισαν οριστικά στα μέσα Φεβρουαρίου, αν και η κρίση στη σχέση τους είχε ξεκινήσει νωρίτερα.

«Ήταν κοινή απόφαση» αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον στο «OK!», προσθέτοντας πως υπήρξε στενοχώρια και από τις δύο πλευρές γι’ αυτό το άδοξο φινάλε, αφού αγαπήθηκαν πολύ. Άλλωστε, η Έλενα στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του Mike την περίοδο που ράπερ έδωσε τη μάχη του με τον καρκίνο, το 2020.

«Το πρωί η Έλενα δούλευε στους γονείς της, μετά έκανε τις δουλειές με το τραγούδι και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου, δεν με άφησε λεπτό. Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω. Κλεινόμουν στο μπάνιο για να μη με βλέπει κανείς» είχε αποκαλύψει ο 28χρονος καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». Από την πλευρά της, η Έλενα είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές του συντρόφου της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λέγοντας: «Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν, ούτε εμένα ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία».

Παρότι οι πληροφορίες λένε πως δεν ακολούθησαν υστερίες και καβγάδες την απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους δυο πρώην. Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram.

Κάποιοι λένε ότι η 27χρονη τραγουδίστρια, η οποία εκπροσώπησε πέρυσι την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι «El Diablo», έχει προχωρήσει κιόλας στην προσωπική της ζωή. Όσο για τον Mike, αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Αμστερνταμ, φιλοξενούμενος στο σπίτι στενού του φίλου. Μάλιστα, στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media από το ταξίδι του ο νεαρός καλλιτέχνης φαίνεται ορεξάτος και ευδιάθετος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα και ο Mike είχαν χωρίσει και πάλι στο παρελθόν, αλλά τα ξαναβρήκαν. Τούτη τη φορά, όμως, η σχέση τους φαίνεται ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της οριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This