Νένα Μεντή: Λαός και «Σασμός» για τη «Μαρίκα»

Γνωστοί καλλιτέχνες από όλους τους χώρους χειροκρότησαν τη Νένα Μεντή στην πρεμιέρα της στο θέατρο Χώρα

Must Read

Μπορεί οι βόμβες και οι ρουκέτες να πέφτουν αδιάκοπα στην Ουκρανία, όμως το πιο ζεστό χειροκρότημα έπεσε βροχή στο θέατρο Χώρα για τη Νένα Μεντή, γιατί, παρά όσα ζει ο πλανήτης, η ζωή συνεχίζεται και οι τέχνες είναι ανάσα σε ό,τι μαύρο μας περιβάλλει! Έτσι, ήταν όλοι παρόντες για τη «Μαρίκα» στην επίσημη πρεμιέρα της σπουδαίας θεατρικής παράστασης που αναφέρεται στη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία της μεγάλης θεατρίνας Μαρίκας Κοτοπούλη.

Η υπέροχη Νένα Μεντή ακόμα μια φορά «ζωγράφισε» στο σανίδι στον ρόλο της Μαρίκας Κοτοπούλη, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, σε μια παράσταση που σαν μαγνήτης τράβηξε πλήθος γνωστών καλλιτεχνών από όλους τους χώρους. Και ποιοι δεν ήταν εκεί για να απολαύσουν το θεατρικό έργο: από τη Μιμή Ντενίση, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Πέγκυ Ζήνα και τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, έως τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Εφη Μουρίκη! Το θέατρο Χώρα όμως είχε και έντονο άρωμα από «Σασμό», μια και αρκετοί πρωταγωνιστές της σειράς έδωσαν το «παρών» σε μια από τις ανάπαυλες των απαιτητικών γυρισμάτων! Η Νεκταρία Γιαννουδάκη (η τηλεοπτική μητέρα της Στέλλας), η Αλίνα Κωτσοβούλου (η μητέρα της Θεοδώρας στη σειρά), ο Στρατής Χατζησταματίου που υποδύεται τον Μανόλη και η Σάντυ Χατζηιωάννου (η σύντροφος του Νικηφόρου) απόλαυσαν με την ψυχή τους την παράσταση και φωτογραφήθηκαν στο φουαγιέ! Μπροστά στον φακό πόζαραν επίσης μετά την παράσταση η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Μαριάννα Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ρένη Πιττακή, μην μπορώντας να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για την ερμηνεία των πρωταγωνιστών της «Μαρίκας»!

Μάλιστα, η Νένα Μεντή, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε μοναδικές παραστάσεις μονολόγους, ήταν απολαυστική στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το φινάλε του έργου: «Δεν μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε. Θέλω να παίζω στο θέατρο με όσες δυνάμεις έχω πια. Επίσης, το θέατρο δεν είναι για χόρταση, έπαιξα, έκανα 12 σίριαλ, πήρα και κάποια λεφτά… Μια χαρά. Δεν είμαι φαταούλας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This