Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος θα φρόντιζα να την βγάλω»

Must Read

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωρίσαμε το 2017 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor στο οποίο αναδείχθηκε νικητής. Ο γνωστός σε όλους Ντάνος, εξαιτίας της πρωτοφανής δημοσιότητας που απέκτησε, είχε προτάσεις για να συμμετάσχει σε διάφορες σειρές της τηλεόρασης, όπως είναι το «Τατουάζ» στο οποίο είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ συμμετείχε στις σειρές «Το σόι σου» και «Αν ήμουν πλούσιος». Ο πρώην νικητής του reality επιβίωσης έκανε ένα πέρασμα και από τον κινηματογράφο αφού συμμετείχε στην ταινία του Μάρκου Σεφερλή «Xαλβάη 5-0».

 

Για τα επαγγελματικά του σχέδια στο χώρο του θεάματος μίλησε ο ηθοποιός και επιχειρηματίας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» όπου αποκάλυψε ότι: «Το θέατρο δε θα με ενδιέφερε, αλλά το κομμάτι των σήριαλ ναι μιας και έχω εμπλακεί αρκετά σε σχέση με τα υπόλοιπα. Το εξωτερικό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πας στο Hollywood όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή επειδή ταξιδεύεις στο εξωτερικό, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό. Υπήρχε ένα σενάριο που εξέταζε ένας σταθμός το οποίο είναι για πλατφόρμα αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο και δεν έχει να κάνει με το Hollywood για όσους είπαν γι’ αυτό»

Πολλοί επαγγελματίες ηθοποιοί έχουν εκφράσει την αντίρρησή τους με το γεγονός ότι οι παίκτες των reality ασχολούνται με την υποκριτική.  Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνοντας πώς: «Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε σήριαλ λόγω μιας επιτυχίας που είχα σε ένα παιχνίδι. Αν υπήρχε η προϋπόθεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για να συμμετάσχω σε σήριαλ είναι βέβαιο ότι θα φρόντιζα να την βγάλω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This