Εντυπωσιακή και σέξι η Κολομβιανή σύντροφος του Ρώσου Survivor Ταλάντσεβ

Ο Γιώργος είναι... τυχερός

Must Read

«Κόλαση» η Κολομβιανή σύντροφος του Γιώργου Ταλάντσεβ από το «Survivor». Ο Ρώσος vlogger και χορευτής, ο οποίος βρέθηκε αρχικά να φορά το κόκκινο περιβραχιόνιο των Διασήμων, μετακινήθηκε σύντομα στη μπλε ομάδα, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις αθλητικές επιδόσεις του. Χάρη και σε αυτόν οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, έπειτα από περίπου δύο μήνες, και το βράδυ της Τρίτης είχαν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η σειρά του Γιώργου Ταλάντσεβ, ακούστηκαν επιφωνήματα θαυμασμού από τους συμπαίκτες του για την εντυπωσιακή εμφάνιση της συντρόφου του, που κατάγεται από την Κολομβία, ζει στην Ελλάδα και ακούει στο όνομα Βανέσα. «Είναι η κοπέλα μου και είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Τον Μάρτιο θα έφευγε στο Μαϊάμι και, δυστυχώς, δεν περάσαμε τους τελευταίους δύο μήνες μαζί γιατί ήρθα στο “Survivor”» εξομολογήθηκε ο Γιώργος.

Με τα ξανθά, μακριά μαλλιά της, τη σταρένια επιδερμίδα της και τα σαρκώδη χείλη της, η σύντροφος του γοητευτικού Μαχητή είναι μια φλογερή Λατίνα, που λατρεύει τα ταξίδια. Το προφίλ της στο Instagram της είναι γεμάτο από φωτογραφίες από την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Κωνσταντινούπολη, τη Νέα Υόρκη και τη Φλόριντα. Εκτός από τα ταξίδια, όμως, η Βανέσα αγαπά και το CrossFit, εξού και το fit κορμί της, ενώ έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. «Είσαι η δύναμή μου εδώ μέσα και σε σκέφτομαι κάθε πρωί και βράδυ. Σε ευχαριστώ και σου υπόσχομαι πως μόλις βγω θα έρθω στο Μαϊάμι να περάσουμε καλά. Σε αγαπώ πολύ» πρόσθεσε συγκινημένος ο παίκτης του «Survivor».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This