Παύλος Χαϊκάλης: «Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο! Είπε ότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως, δηλαδή εγώ είμαι ανήθικος»

«Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα»

Must Read

Τα πάνω-κάτω έφερε ο Παύλος Χαϊκάλης στον Πύργο Ηλείας όπου κατοικεί πλέον μόνιμα αφού πρωταγωνίστησε σε παράσταση της θεατρικής ομάδας «Δούρειος Ιππος».

Το γεγονός Αυτό έχει γίνει γνωστό εδώ και 15 μέρες, ωστόσο η δημοτική Aρχή της περιοχής εξέφρασε έντονα τον προβληματισμό της σχετικά με τον ηθοποιό, καθώς έχει καταγγελθεί στο παρελθόν για απρεπή συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τα πλάνα που παρουσιάζει η εκπομπή «Super Κατερίνα» δημιουργήθηκε ο κακός χαμός στο διοικητικό συμβούλιο ωστόσο η παράσταση πραγματοποιήθηκε κανονικά.
Ο Παύλος Χαϊκάλης από τη μεριά του θεωρεί πως η κίνηση αυτή του διοικητικού Συμβουλίου ήταν ύποπτη.

«Τέθηκε ένα θέμα το οποίο είναι πολύ ύποπτο, ότι δήθεν υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή μου. Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνομαι σε αυτό που φώναζα, ότι είναι άλλοι οι λόγοι και δεν είναι αυτοί που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι. Κάτι άλλο κρύβεται, το οποίο το κυνηγάνε και θέλουν να το στιγματίσουν.

Δεν μπορεί ο κύριος Μικελόπουλος την προηγούμενη μέρα να μιλάει για το πού θα κάτσουν οι προσκεκλημένοι και σήμερα να οργανώνει δημοτικό συμβούλιο με εισήγηση του δημάρχου, ο οποίος άλλα μου έλεγε κάποιες μέρες πριν. Και τώρα να βρίσκεται αντιμέτωπος με το τι πρέπει να κάνουμε για να κλείσουμε το θέατρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είπε ότι ήταν θέμα ηθικής τάξεως, δηλαδή εγώ είμαι ανήθικος, διότι υπάρχουν, λέει, καταγγελίες. Δεν υπάρχουν καταγγελίες κι εγώ δεν κατηγορούμαι για τίποτα. Ακόμα κι αν ήμουν υπό ποινική δίωξη, θα μπορούσαν να επικαλεστούν κάτι τέτοιο μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση. Αν το κουτσομπολιό είναι καταδίκη, τότε έχουμε πρόβλημα όλοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This