Μετάνοια και συγχώρεση ζητά ο Γιάννης Σπαλιάρας για το «σεξ με 4.000 γυναίκες»

Must Read

Γράψτε… λάθος! Μετάνοια και συγχώρεση από όλες τις γυναίκες ζητά ο Γιάννης Σπαλιάρας, και όλα αυτά για τα περί σεξ με πάνω από 4.000 γυναίκες! Βλέπετε, η προ ετών περιβόητη ατάκα του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα προκαλεί ακόμη «κλυδωνισμούς» στα κρεβάτια της εγχώριας showbiz, κι έτσι ο ηθοποιός, που κάποτε έκανε τις πασαρέλες να αναστενάζουν, ένιωσε την ανάγκη να κατευνάσει τα πνεύματα δηλώνοντας μετανιωμένος για αυτό που ξεστόμισε!

«Εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω στηρίξει την καριέρα μου σε σκάνδαλα. Δεν επιδίωξα να προκαλέσω ούτε σε αυτή την περίπτωση κάποιο σκάνδαλο, αλλά έγινε στο πλαίσιο του αυθορμητισμού. Κι αν μείνουμε εκεί, δεν έχω θέμα. Ωστόσο, επειδή ζούμε σε μια άγρια εποχή, που βλέπουμε πολλές γυναικοκτονίες και μια έλλειψη σεβασμού προς το γυναικείο φύλο, θα πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί όλοι εμείς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες όταν κάνουμε δηλώσεις. Δηλαδή, αν το πάρουμε σαν μια αυθόρμητη δήλωση δεν μετανιώνω, αν το πάρουμε όμως ότι μετράμε τις γυναίκες λες και είναι παγωτά ή ότι οι γυναίκες είναι αριθμοί, τότε, ναι, μετανιώνω» ανέφερε μεταξύ άλλων στο περιοδικό «ΕΓΩ», για να συνεχίσει:

«Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι γυναίκες δεν είναι αριθμοί. Πρέπει να σου πω πως από κάτω με ρωτούσε αν τις μετράω και είπα “όχι”. Νομίζω, και λογικά να το δεις, το νούμερο 4.000 από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί πρακτικά. Επομένως, αν το πάρουμε σοβαρά, μετανιώνω 100% για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This