Snik – Light: Ξέσπασε νέα κόντρα με αφορμή τον Mad Clip

Must Read

Μαίνεται ακόμη η κόντρα μεταξύ του Snik και του Light. Οι δύο τράπερς έχουν αποφασίσει μάλιστα να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ. 

Δείτε επίσης: Snik: Έπαιξε ξύλο με θαμώνα γνωστού μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη

Ωστόσο τα πνεύματα φαίνεται πως δεν έχουν ηρεμήσει αφού συνεχίζει ο ένας και κατηγορεί τον άλλον για διάφορους λόγους.

Αυτή την φορά ανάμεσα στους δύο τραγουδιστές βρέθηκε ο αδικοχαμένος Mad Clip, καθώς ο Snik, μέσα από ένα live που είχε κάνει, κατηγόρησε τον Light ότι έκλεψε χρήματα από τον αλήστου μνήμης τραγουδιστή και πως δεν παραχωρεί τα δικαιώματα των τραγουδιών στην οικογένειά του, ενώ παράλληλα το παίζει φίλος του.

«Ήθελα να παίξω και μποξ μαζί του, να βγάλει και αυτός λεφτά, να βγάλω και εγώ αλλά κάθεται και τρέχει το στόμα του πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ποιος σε έδιωξε από τη Θεσσαλονίκη; Οι φίλοι σου. Έμενες ένα μήνα στο ΜΕΤ, σε έδιωξαν οι φίλοι σου πάλι. Σε έκαναν μπλε 2-3 φορές οι φίλοι σου πάλι. Ήρθες στην Αθήνα. Έναν χρόνο ο MadClip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital, έπαιρνες τα λεφτά του και από όλους και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου.

Στα κανάλια, όταν πήρες 50k followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν ο dj Stephan, δε βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο μετά που ήμασταν ποτέ δεν ήσουν εκεί και μετά που τον κλαίγαμε στο σπίτι φίλου μας. Δε δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του MadClip και το παίζεις και έχεις τα κάδρα πίσω. Μου βγάζεις με κάδρα πίσω και δε δίνεις στην οικογένειά του τα δικαιώματα; Έτσι είναι οι γκανγκστερς; Δε δίνεις τα δικαιώματα και τα streams στην οικογένεια του MadClip και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω; Πόσες φορές έχεις φάει ξύλο; Και στο στούντιό μου ξύλο είχες φάει. Δε θέλω να μιλήσω και να γίνω κατίνα τόσο καιρό αλλά το συνεχίζεις», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Snik στο video του.

Ο Light από την μεριά του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και απάντησε στον συνάδελφό του μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Θα μπορούσα να ξεκατινιαστώ και να πω στον κόσμο για όλα τα ξεφτιλίκια σου. Θα μπορούσα να βγω και να σε κάνω ρόμπα – αλλά αυτό το κάνεις από μόνος σου πολύ καλά. Θα μπορούσα να απαντήσω σε κάθε ψέμα που βγήκε από το στόμα σου ένα – ένα… αλλά δε θα το κάνω.

Δε θα κάτσω να κυλιστώ άλλο στη λάσπη με τα γουρούνια.. Ούτε θα σου κάνω τη χάρη να με εκνευρίσεις. Είσαι κανονικό junkie πλέον και αυτό κάνει μπαμ. Θα πω μόνο ντροπή σου που έφερες νεκρό άνθρωπο και την οικογένειά του μέσα σε ένα rap beef που είναι μεταξύ των δυο μας.

Είσαι μεγάλος ψεύτης, ζηλιάρης και ξοφλημένος. Και ο φίλος σου που ήταν δίπλα σου όσο μιλούσες, κανονικά έπρεπε να σε φτύσει μέσα στο στόμα γι’ αυτά που  λες. Αφού λοιπόν έπρεπε να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις ψέματα πάνω στο όνομα και τη μνήμη του Peter, ας μιλήσουν όσοι ξέρουν. Και για τα ποσοστά και για τα δικαιώματα που πάνε και για το τι άποψη είχε για σένα. Σιχαμένο πρεζάκι είσαι για λύπηση».

«Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα για ένα live που έγινε πριν λίγο. Σαν εκπρόσωπος της οικογένειας του Peter, θέλω να ζητήσω όπως ο Peter ήταν Private όσον αφορά τις δουλειές του, να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που δεν ισχύουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This