Η Ζάρα, μετά τον χωρισμό με τον Χούτο, full in love με τον μάνατζερ Χρήστο Βαρδάλο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει!

Must Read

Ερωτευμένη ξανά φαίνεται πως είναι η όμορφη τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα, επτά περίπου μήνες μετά τον χωρισμό από τον αρραβωνιαστικό της, τον πρώην ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο, με τον οποίο συγκατοικούσαν κιόλας από τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Χρήστος Βαρδάλος είναι ο νέος σύντροφος της ερμηνεύτριας.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό, ενώ αφορμή στάθηκε η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον συνάδελφό της Θοδωρή Φέρρη. Ο Χρήστος Βαρδάλος είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε επιτυχημένη κίνηση του τραγουδιστή. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση της τραγουδίστριας και του μάνατζερ υπήρξε αμοιβαία έλξη. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι δύο τους δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή και επιθυμούν να δώσουν χρόνο στη σχέση τους για να δουν πώς θα εξελιχθεί.

Να θυμίσουμε πως η Ματίνα Ζάρα και ο Λάμπρος Χούτος προγραμμάτιζαν να παντρευτούν στις 21 Αυγούστου 2021 στη Σκιάθο, κι ενώ όλα ήταν σχεδόν έτοιμα τα σχέδια ανατράπηκαν και το ζευγάρι χώρισε μία εβδομάδα πριν από το μυστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This