Σπύρος Παπαδόπουλος: «Aν ανέβαζα έργο θα έπαιρνα τον Παύλο Χαϊκάλη και ο κόσμος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα»

«Πήγαν να τη φάνε τη Σμαράγδα Καρύδη όχι ξένοι άνθρωποι αλλά του χώρου»

Must Read

Στην εκπομπή «Αυτός και άλλος» βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» που πήρα από την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Παράλληλα όμως αποκάλυψε και άγνωστες πτυχές του εαυτού του όσον αφορά την προσωπική του ζωή.

Είναι γνωστό πως ο γνωστός ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα. Το 2015 όμως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως πολλοί ήταν ότι πριν από το γάμο που είχε με την ηθοποιό είχε πραγματοποιήσει ακόμη έναν γάμο, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Παμε Δανάη».

«Είχα στη ζωή μου μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ήμουν φανατικά εναντίον του γάμου και έχω κάνει δύο γάμους. Ούτε ξέρω πως γινόταν και παντρευόμουν. Ίσως για το χατίρι των συγγενών.

Δεν θεωρούσα τον γάμο κάτι φοβερό. Όσο υγιές είναι να παντρεύεσαι άλλο τόσο υγιές είναι και να χωρίζεις. Εγώ δουλεύω τη σχέση και όταν τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανος που δεν θα βρεθεί άνθρωπος να πει ότι του έχω φερθεί σκάρτα, γιατί έτσι με μεγάλωσαν οι γονείς μου. Είμαι υπερήφανος για τον γιο μου και για τη δουλειά μου στο θέατρο»

Ο εν λόγω παρουσιαστής μιλώντας, στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, για τις σχέσεις της ζωής του αποκάλυψε πώς έχει υπάρξει άπιστος, αλλά έχει πέσει και θύμα απιστίας.

«Η απιστία τονώνει αυτόν που την κάνει σε μια σχέση! Δεν το έκανα όταν δεν πήγαινε καλά η σχέση μου. Αν έλεγα κάτι αν με ανακαλύπτανε θα ήταν “είναι αυτό που φαίνεται”. Έχω πέσει θύμα απιστίας, μου το εξομολογήθηκε και δεν το περίμενα καθόλου, είμαι και ζώον λίγο σε αυτά. Πήρα ένα πακέτο τσιγάρα, πήγα σε έναν βράχο στη θάλασσα, κάπνισα όλο το πακέτο και γύρισα πίσω και είπα εντάξει. Δεν το ξανανέφερα ποτέ. Σιγά σιγά το ξεπέρασα. Δεν κατανόησα τον λόγο, απλώς της άρεσε. Με πείραξε λίγο παραπάνω από το κανονικό γιατί τύχαινε να μην γουστάρω καθόλου αυτόν τον άνθρωπο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης βρέθηκε στο θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα το ελληνικό θέατρο και δεν είναι άλλο από το κίνημα #metoo.

«Για συγκεκριμένα άτομα με ξάφνιασαν οι καταγγελίες. Από την άλλη όπως πάντα γίνεται, τώρα ο καθένας λέει τη γνώμη του, γίνανε και θλιβερά πράγματα, μια ωμοφαγία και ένας κανιβαλισμός και κυρίως από ανθρώπους του χώρου που δεν το περίμενα.

Δεν τολμάει κάποιος να πει ότι “πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης αλλά εγώ στεναχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο” και πέφτουν να τον φάνε. Πήγαν να τη φάνε τη Σμαράγδα (Καρύδη) όχι ξένοι άνθρωποι αλλά του χώρου σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν δεν ήταν αυτοί επιτυχημένοι άνθρωποι θα το κάνατε. Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι», είπε για την ανθρωποφαγία που επικρατεί τόσο στα social media όσο και από συναδέλφους του.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα όσα δημοσιοποιηθήκαν για τον Παύλο Χαϊκάλη δηλώνοντας πως θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του.

«Αυτό που με πείραξε πιο πολύ είναι για τους συναδέλφους μου. Με έχει πειράξει και αυτό με τον Χαϊκάλη που ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός αναγκάστηκε να πάει στο χωριό του. Υπήρξαν καταγγελίες για όχι πολύ σπουδαία πράγματα γιατί η υποκρισία περισσεύει. Δεν έκανε και τίποτα φοβερό, επειδή τα ξέρω κιόλας, κουταμάρες έκανε κατά τη γνώμη μου, κάποιες αστοχίες. Είπα και το λέω ακόμα ότι αν ανέβαζα έργο και είχα ρόλο θα τον έπαιρνα τον Παύλο και δεν θα είχε και κανένα πρόβλημα ο κόσμος.

Τόσο πια καρατόμηση λες και ζούμε σε μια αγγελική κοινωνία. Πάει η παιδοφιλία στο Βατικανό εδώ και δεκαετίες και παίρνουμε τον Χαϊκάλη και τον καρατομούμε; Αν έκανε κάτι ας πάει στα δικαστήρια να τα βρούνε. Υπάρχει ένας ιησουιτισμός κυρίως από τους συναδέλφους μου. Εμείς παίξαμε με τον Παύλο πριν από δύο χρόνια στο Άλσος που γινόταν χαμός με τους ΑΝΕΛ. Εγώ δεν είδα κάτι, έβγαινε και έπεφτε το θέατρο», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This