Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχα κουραστεί με το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”! Γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν αρεσκείας μου»

«Άκουσα την είδηση του θανάτου του Βλάση Μπονάτσου στις 7 το πρωί! Τράβηξα χειρόφρενο και...»

Must Read

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», έπειτα από 17 χρόνια συνεχόμενης πορείας, έριξε αυλαία.

Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από μία ανακοίνωση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μετά από αυτήν την δημοσίευσή η εκπομπή διακόπηκε απότομα, με τον παρουσιαστή της εκπομπής να κάνει λόγο ότι μία κυρία έκοψε τα τρία τελευταία επεισόδια που είχαν γυριστεί.

Γι’ αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και εξήγησε πως: «Δεν υπήρξε καν διαζύγιο, απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα, όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου, και είπα ότι πρέπει να σταματήσω για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε.

Είχα κουραστεί λίγο, τα 2-3 τελευταία χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της απολύτου επιλογής και αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό και είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει απολύτως αυτό το πράγμα»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο του αλήστου μνήμης ηθοποιού Βλάση Μπονάτσου, με τον οποίο πρωταγωνιστούσαν μαζί στην σειρά «Απαράδεκτοι». Ο αείμνηστος έπασχε από κληρονομικό αγγειοοίδημα και απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών.

«Πήγαινα στη Χαλκίδα για ένα γύρισμα, ήμουν στο αυτοκίνητο και άκουσα την είδηση στις 7 το πρωί. Τράβηξα χειρόφρενο! Και λέω στους άλλους που ήταν μαζί μου “ακούσατε αυτό που άκουσα;”», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This