Κάτια Ταραμπάνκο: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφός

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor oι διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι κατάφεραν και είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω ενός ολιγόλεπτο βίντεο που έστειλαν στον καθένα ξεχωριστά.

Η Κάτια Tαραμπάνκο, η οποία θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια και που σύμφωνα με τα spoiler θα ναι η επόμενη παίκτρια που θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, έλαβε μήνυμα από το νέο της σύντροφο.

Το νεαρό μοντέλο φαίνεται πως είναι ξανά ερωτευμένη και αυτή τη φορά την καρδιά της έκλεψε ο πετυχημένος tattoo artist Τεό Κωνσταντόπουλος.

Ο αγαπημένος της σύντροφος μίλησε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια και η νεαρή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

«Που είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ’ αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This