Κωνσταντίνα: «Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος από τον πόλεμο του 1974! Τα δύο μου αδέρφια ήταν αιχμάλωτοι»

«Πριν από κάποια χρόνια πιστεύαμε ότι μπορεί να έρθει και να είναι ζωντανός, τώρα περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο»

Must Read

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ξύπνησε σε πολλούς κύπριους εφιαλτικές μνήμες καθώς το 1974 εισέβαλε η Τουρκία στην Κύπρο.

Η Ευρυδίκη μάλιστα είχε αποκαλύψει πως όταν συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εκείνη ήταν μόλις έξι ετών και μην ξέροντας τι να κάνει, όταν ξεκίναγαν σειρήνες και οι βομβαρδισμοί, κρυβόταν κάτω από το κρεβάτι.

Τη δική της τραυματική εμπειρία όμως από εκείνες τις δύσκολες στιγμές περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Κωνσταντίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο πατέρας της είναι ακόμη αγνοούμενος.

«Η μητέρα μου προσπαθούσε να φροντίσει πέντε παιδιά γιατί ο πατέρας μου χάθηκε στον πόλεμο. Είναι αγνοούμενος από τον πόλεμο του 1974… Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τον πόλεμο, ξυπνούν μνήμες, καταρρακώνεται η ψυχή σου και βιώνεις τον πόλεμο από την παιδική σου ηλικία. Ξέρω τον ήχο από τις σειρήνες και τους βομβαρδισμούς, ξέρω την αιχμαλωσία γιατί τα δύο μου αδέρφια ήταν αιχμάλωτοι στον πόλεμο» είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show» και πρόσθεσε:

«Το τελευταίο πλήγμα είναι ότι έχουμε έναν άνθρωπο και τον περιμένουμε να έρθει. Πριν από κάποια χρόνια πιστεύαμε ότι μπορεί να έρθει και να είναι ζωντανός. Όταν πέρασαν όμως αυτά τα χρόνια… Έχουμε δώσει DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο, όπως έχουν βρει τόσος αγνοούμενους. Μιλάμε για 2.000. Όταν γινόταν η ανταλλαγή αιχμαλώτων, ήμουν με την φωτογραφία του πατέρα μου και περιμέναμε να μάθουμε κάποιο νέο από αυτούς που επέστρεφαν πίσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This