Οδυσσέας Σταμούλης: «Ο Λιγνάδης και ο Ρουβάς ανήκουν σε άλλη τάξη, δεν είναι σαν εμάς την πλέμπα»

Must Read

Με αφορμή τις σε δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με άτομα του θεατρικού χώρου.

«Έχω αναθεωρήσει που σε έναν που με προσέβαλε δεν του έριξα δυο μπουνιές. Όχι όμως με την έννοια του μην το ξανακάνεις, αλλά να προσέχεις πού το κάνεις», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη που έχει καταγγελθεί για ψυχολογική βία αλλά και για τη μήνυση που έκανε στη Ζέτα Δούκα, στο Νίκο Ψαρρά, sτη Δώρα Χρυσικού αλλά και στo ΣΕΗ, δήλωσε πως: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος, όμως είναι ένας καλλιτέχνης τον οποίο εγώ, σαν λίγο νεότερός του, θαύμαζα πολύ. Δεν μπορεί να σηκώσει πολλά πολλά, πρέπει να γίνει το δικό του. Δεδομένου ότι ένας άνθρωπος εξοντώθηκε επαγγελματικά, που μπορεί έτσι να έπρεπε να γίνει, κάπως θα έπρεπε να αντιδράσει».

Αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη αποκάλυψε πως είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη ήμασταν συμμαθητές και στον ίδιο θίασο καμία δεκαετία. Μια χαρά ήταν σαν συνεργάτης. Βεβαίως, αυτά για τα οποία κατηγορείται, εμένα με ανατριχιάζουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, o οποίος στήριξε δημόσια τον προφυλακιστέο ηθοποιός-σκηνοθέτη, που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων.

«Εδώ μπαίνει ένα ταξικό θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην ίδια παρέα, τους βοηθάνε οι ίδιοι κύκλοι, ανέρχονται ή πέφτουν καμιά φορά μαζί. Εμάς τους απλούς θνητούς, δεν μας αφορούν αυτά. Αυτοί ανήκουν σε άλλη τάξη, δεν είναι σαν εμάς την πλέμπα, θα υποστηριχτούν», είπε ειρωνικά.

Καταπέλτης όμως ήταν και για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν Βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης με θυμώνει πολύ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον να σου λέει “κάνε αυτό για να πάρει ρόλο”, αυτό το σιχαίνομαι. Το να πατάς στην εξουσία για να υποχρεώσεις κάποιον να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε σκοπό σου, όχι μόνο σεξουαλικό, το θεωρώ έγκλημα καθοσιώσεως. Δηλαδή, το σοβαρότερο από όλα», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This