Ερρίκος Πετιλόν: «Από τροχαίο άνοιξε το κρανίο μου στα δύο, γιατρός είχε πει ότι θα μείνω παράλυτος»

Must Read

Ο Ερρίκος Πετιλόν Υπήρξε μοντέλο κάνοντας παράλληλα guest και σε ορισμένες πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Το πρώην μοντέλο έχει παραδεχτεί κατά καιρούς πως είχε πολυτάραχη ζωή, αφού ως νέος το μόνο ενδιαφέρον που είχε ήτανε η καλοπέραση, με ότι συνεπάγεται αυτό.

Αδυναμία του ήταν ανέκαθεν το γυναικείο φύλο. Ο ίδιος μάλιστα έχει πραγματοποιήσει δύο γάμους και έχει αποκτήσει και έναν γιο.

«Θαυμάζω τις γυναίκες, θα τις θαυμάζω, τις αγάπησα, με αγάπησαν. Έχω κάνει 2 γάμους, σκέφτομαι και τον τρίτο γάμο, ίσως και δεύτερο παιδί. Έχω έναν γιο 27 ετών, γιατί πίστευε τον εγκατέλειψα, αλλά ήταν για θέματα υγείας μου. Με συγχώρεσε», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του ήταν η Ελβετή ηθοποιός του σινεμά Ούρσουλα Άντρες. Η σχέση τους διήρκησε δύο χρόνια αφού ο Ερρίκος Πελιτόν αποφάσισε να δώσει τέλος καθώς ένιωθε καταπιεσμένος από τη δημοσιότητα που είχε πάρει το ειδύλλιο τους. Δημοσιεύματα θέλανε την ηθοποιό να έχει πέσει στα πατώματα για χάρη του, ωστόσο εκείνος το διαψεύδει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με την Ούρσουλα Άντρες ήμασταν 2 χρόνια ζευγάρι, στεναχωρήθηκε όταν της είπα να το αφήσουμε».

Όσον αφορά τον θάνατο της μητέρας του δήλωσε πως: «Με την αδελφή μου κάναμε ό,τι καλύτερο για την μητέρα μου, στο σεντόνι βοήθησα να μπει, το κράτησα όταν θάφτηκε, είναι παράδοση της θρησκείας μας όπως και το σκάψιμο του τάφου».

«Ο πατέρας μου μπήκε φυλακή στα 85 του, που ήταν άδικη, γιατί ήταν πολύ τίμιος παρόλο που χρεοκόπησε. Βεβαίως και έφτασα κοντά στον θάνατο, ήμουν κλινικά νεκρός, έπαθα σταφυλόκοκκο στον πνεύμονα. Και από τροχαίο άνοιξε το κρανίο μου στα δύο, ο γιατρός είχε πει ότι θα μείνω παράλυτος από το λαιμό και κάτω», είπε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τις αμοιβές που έχει λάβει κατά το παρελθόν ο Ερρίκος Πετιλόν, δήλωσε πως: «Tο μεγαλύτερο ποσό που είχα πάρει για διαφήμιση ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές τη δεκαετία του ‘80, για ένα ελαιόλαδο για να πω “ξέρει η πεθερά μου από λαδιά”», ενώ για το #metoo ήταν ξεκάθαρος: «Χρόνια ξέρω όσα ακουστήκαν, βέβαια δεν ήξερα κάτι για να κάνω εγώ καταγγελία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This