Χρήστος Χολίδης: «Εδώ μέχρι και ο Ράμμος έγινε παρουσιαστής, δηλαδή θα τρελαθώ, δε θα γινόμουν εγώ;»

Must Read

Ο Χρήστος Χολίδης έπειτα από καιρό θα εμφανίζεται ξανά στις νυχτερινές πίστες και στο πλευρό του θα έχει τον Σάκη Αρσενίου. Ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής δηλώνει ανοιχτός στο να Δοκιμαστεί και σε άλλα πράγματα εκτός του τραγουδιού.

«Θα ήθελα να είμαι σε κάποιο show, και cameraman αν θέλετε στην παραγωγή… Αντέχω ακόμα, κουβαλάω κιβώτια… κάμερες… Εδώ μέχρι και ο Ράμμος έγινε παρουσιαστής, δηλαδή θα τρελαθώ, δε θα γινόμουν εγώ; Να του ευχηθώ καλή επιτυχία, κάνουμε πολύ παρέα, είναι πολύ αξιόλογος» είπε με χιούμορ στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία της καριέρας του δήλωσε πως: «Η αρχή της καριέρας μου ήταν χωματόδρομος, μετά ήταν καρδιογράφημα. Δεν υπάρχει ούτε πάνω, ούτε κάτω, ούτε μια ευθεία. Δυσκολίες υπάρχουν πάρα πολλές όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που σε κάνει να τις ξεπερνάς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This