Ναταλία Γερμανού: «Δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη για το “Chart Show” γιατί…»

Must Read

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγο καιρό η εκπομπή «Chart Show», την οποία παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή, με θέμα τα τραγούδια της δεκαετίας του ‘90.

Ένας από τους καλλιτέχνες που βρισκόντουσαν στο peak της καριέρας του σε εκείνη τη δεκαετία ήταν ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος δυσαρεστήθηκε που δεν άκουσε κάποιο από τα κομμάτια του στην εκπομπή του Alpha. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και μία αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας λόγο για αποκλεισμό τραγουδιών, τόσο δικών του όσο και άλλων συναδέλφων του.

Η Δέσποινα Βανδή από την μεριά της εξήγησε πως «υπάρχει ένας αλγόριθμος και μία συγκεκριμένη ομάδα που το έχει ξανακάνει για να φτάνουμε όσο γίνεται πλησιέστερα στην αλήθεια. Και στη διαφάνεια».

Η Ναταλία Γερμανού ως πρώην σύντροφος του Θάνου Καλλίρη αλλά και πρώην παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής κλήθηκε να σχολιάσει αυτό το γεγονός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» και ομολογουμένως έδωσε μία αρκετά διπλωματική απάντηση.

«Το απολαμβάνω όπως και τότε που το παρουσίαζα. Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή. Το δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη, γιατί πιστεύω ότι ο Μπίγαλης, ο Καλλίρης, ο Δάντης, ο Λιβιεράτος και άλλοι ήταν άτομα που στιγμάτισαν τα 90s, όμως η εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της παραγωγής κάτι εξηγεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This