Νίκος Μωραΐτης: «Έχω ξεγράψει τον Ρουβά»

Must Read

Πλήρη διαχωρισμό από τον τρόπο ζωής και από αυτό που εκφράζει ο Σάκης Ρουβάς στην κοινωνία θέλει να έχει ο Νίκος Μωραΐτης!

Ο γνωστός στιχουργός μίλησε για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, για την οικογένειά του, αλλά και για ζητήματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα. Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου. Όταν ο Σάκης Ρουβάς ήρθε στην κουβέντα, με αφορμή την κίνηση του Νίκου Τερζή να του απαγορεύσει να λέει τα τραγούδια του μετά τις υποστηρικτές δηλώσεις του ποπ σταρ για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Μωραΐτης δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε ότι τα τραγούδια που έχει δώσει στον Ρουβά τα διέγραψε από τη μνήμη του: «Εγώ γενικά είμαι κατά των απαγορεύσεων, δηλαδή θεωρώ ότι, όταν ένα τραγούδι το γεννήσεις, είναι σαν το παιδί – το παιδί δεν μπορείς να το ελέγχεις όλη σου τη ζωή. Συγκεκριμένα για τον Σάκη Ρουβά, επειδή έχω παρατηρήσει πολλές φορές τον τρόπο που λειτουργεί, θα πω ότι εγώ δυο τραγούδια τού έχω γράψει, τα οποία έχω ξεγράψει από τη μνήμη μου».

«Οπότε δεν έχω τίποτα να απαγορεύσω, διότι μέσα μου θεωρώ ότι τίποτα δεν του έχω δώσει, ούτε μια λέξη. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που χειρίζεται τη δημόσια εικόνα του, μέχρι τα πολύ πρόσφατα περιστατικά, με τρόπο που όχι απλά δεν με καλύπτει, αλλά θα ήθελα να είναι το αντίθετο από τη δική μου ζωή. Θα ήθελα να έχω πλήρη διαχωρισμό, καμία επαφή με αυτό που εκφράζει» είπε μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Και, ύστερα από αυτό το «πέσιμο», ο Σάκης θα πρέπει να στηρίξει την πρεμιέρα του ως παρουσιαστής του νέου σόου «Masked Singer» στον Σκάι, την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 21.00.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This