Ελπίδα για την απώλεια του συζύγου της: «Έπαθε ανακοπή κι έπεσε στα χέρια μου! Ένα μήνα μετά έπαθα έμφραγμα»

«Υπήρξαν ίντριγκες με εμπόδισαν να προχωρήσω στην καριέρα μου»

Must Read

Η Ελπίδα από την ηλικία των 20 ετών άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και συνεργάστηκε με πολλά Γνωστά ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Μέχρι το 1997 η παρουσία της στη δισκογραφία και στα μηνίγγια ήταν ανελλιπής, μετά όμως «εξαφανίστηκε».

Για την απουσία της από τα καλλιτεχνικά δρώμενα μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Love it» όπου εκμυστηρεύτηκε ότι: «Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε πάρα πολλή παρέα, ζήσαμε στα καμαρίνια μπόλικα πράγματα. Υπήρξαν ίντριγκες με εμπόδισαν να προχωρήσω στην καριέρα μου. Μου το ομολόγησαν αργότερα οι ίδιοι οι άνθρωποι που μου έβαλαν την τρικλοποδιά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της συζύγου ο οποίος όπως εξομολογήθηκε, ξεψύχησε στα χέρια της.

«Είμαι σε περίεργη φάση μετά το θάνατο του συζύγου μου. Τον έχασα πριν δύο χρόνια και μετά από ένα μήνα έπαθα κι ένα έμφραγμα, από στρες. Ο σύζυγος έπαθε ανακοπή, ήταν ξαφνικό. Πήγαμε διακοπές, είπαμε να πάμε να φάμε στην Ερμιόνη και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο έπεσε στα χέρια μου.

Μετά το έμφραγμα που έπαθα είμαι καλά. Το αντιμετώπισα παρά τρίχα και από τη στιγμή που γλίτωσα βλέπω όση ζωή μου μένει διαφορετικά», αποκάλυψε.

Η Ελπίδα συμμετείχε δύο φορές στην Eurovision. Το 1979 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ισραήλ με το τραγούδι «ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ SUPER STAR» κερδίζοντας την 8η θέση. Τη δεύτερη εκπροσώπησε την Κύπρο το 1986 στο Μπέργκεν της Νορβηγίας με το τραγούδι «Τώρα ζω».

Για τις μεγάλες τραγουδιστικές της επιτυχίες δήλωσε πως: «Η Ντισκοτέκ από τα Ημισκούμπρια έσκισε, έγινε χαμός. Το τραγούδι “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ” άφησε εποχή στη Eurovision».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This