Τι 30, τι 40, τι 50! Χαμός στο twitter με την ηλικία του νέου παίκτη των Μαχητών Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Ο beauty expert δηλώνει 37 ετών στο «Survivor», αλλά το 2006 υποστήριζε ότι έκλεινε τα... 29

Must Read

«Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός» λένε πολλοί που έχουν συμφιλιωθεί με τα χρόνια τους. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν… βγαίνουν τα Μαθηματικά; «Party» στο twitter! Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωση του νέου παίκτη των Μαχητών, του γνωστού (από τα late 90s) μακιγιέρ και κομμωτή Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος δήλωσε μπαίνοντας στο «Survivor» πως είναι 37 ετών!

Τέσσερις νέες αφίξεις είχαμε στο reality επιβίωσης το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται για το μοντέλο Νίκο Αντωνόπουλο, τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, την προπονήτρια ποδοσφαίρου Στέλλα Ανδρεάδου και, τέλος, τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος έγινε αμέσως viral με αφορμή την ηλικία που δηλώνει. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί πριν από ενάμιση χρόνο, στον πρώτο κύκλο του «Bachelor», όταν μία από τις συμμετέχουσες, η τραγουδίστρια Ελενα Μπάση, είχε δηλώσει 38 ετών, ενώ ήταν τότε 42. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όμως δεν έκρυψε απλώς τέσσερα χρόνια, αλλά μάλλον το… τερμάτισε.

Ο -κατά δήλωσή του- 37χρόνος beauty expert ισχυρίζεται πως κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Για εκείνον το «Survivor» αποτελούσε εδώ και χρόνια ένα όνειρο ζωής, που φέτος έγινε πραγματικότητα. Μάλιστα, θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του, ενώ εκτιμά πως θα φτάσει ως τον τελικό.

Όπως ήταν επόμενο, οι χρήστες του twitter «γλέντησαν» τον καινούργιο Μαχητή, δείχνοντας ξεκάθαρα τις αμφιβολίες τους για την ηλικία του. «Γεια σου. Είμαι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και είμαι πολύ μικρός ό,τι και να λες. Επίσης το δέρμα μου είναι πιο λαμπερό από τα δόντια του Αρη Σοϊλέδη» σχολίασε ένας. «37 ετών χωρίς τα καλοκαίρια και… χειμώνες περιμένω να φανείς» σιγόνταρε άλλος. «Στην ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχει κανείς πάνω από 40» ειρωνεύτηκε ένας τρίτος. Μάλιστα, οι «ερευνητές» του twitter ανακάλυψαν σε βίντεο από το μακρινό 2006 πόσο χρόνων δήλωνε τότε, μιλώντας σε εκπομπή της Βάσιας Λόη με αφορμή τα γενέθλιά του. Όπως έλεγε λοιπόν το 2006, έκλεινε τα 29. Αν ήταν αλήθεια, τότε είναι σήμερα 45 χρόνων. Αν δεν ήταν, μπορεί και να… πενηνταρίζει το αγόρι!

Οι VIP πελάτισσες και τα viral video στο Tik Tok

Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος έχει έναν δίδυμο αδελφό, έχασε τον πατέρα του σε τροχαίο έναν μήνα πριν γεννηθεί και στα 10 χρόνια του μετακόμισε στην Αθήνα με τη μητέρα του. Από τις πρώτες συνεργασίες του ως beauty expert ήταν με τη Ρούλα Κορομηλά. Έχει επιμεληθεί αρκετά εξώφυλλα περιοδικών και επιδείξεις μόδας δουλεύοντας με πολλές επώνυμες κυρίες, όπως η Ελένη Πετρουλάκη και η Καίτη Γαρμπή.

Με την Ελένη Πετρουλάκη
Με την Καίτη Γαρμπή

Κορυφαία στιγμή στο βιογραφικό του θεωρείται η συνεργασία του με τον οίκο Roberto Cavali και το brand Victoria’s Secret. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το Tik Tok ανεβάζοντας βίντεο που γίνονται viral, στα οποία τονίζει πόσο ωραίος είναι και πόσο τον ζηλεύουν οι πάντες! Τα συγκεκριμένα βίντεο, πάντως, λειτούργησαν και ως αφορμή να απομακρυνθούν από κοντά του celebrities με τις οποίες έκανε παρέα, καθώς τα θεώρησαν trash.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This