To comeback της Καρνέζη! Τα «Μαύρα ποιήματα» της τραγουδίστριας

Must Read

«Ζητάω κάτι να βρω στα μαύρα ποιήματα και σ’ αλκοόλ που πνίγει τα συναισθήματα» τραγουδά η Βίκυ Καρνέζη, η οποία διακρίνεται για τη ζεστή φωνή και την εκρηκτική της εμφάνισή.

Έχοντας καταφέρει με τα προσεγμένα -μέχρι στιγμής- καλλιτεχνικά βήματά της να κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στον χώρο της δισκογραφίας, η γνωστή ερμηνεύτρια επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο single. Πρόκειται για ένα παθιασμένο ζεϊμπέκικο που κλέβει τις εντυπώσεις και κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της ίδιας της Βίκυς, αφού το έχει αφιερώσει στον αείμνηστο πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη Μαρτίου, πριν από επτά χρόνια.

Το τραγούδι με τίτλο «Μαύρα ποιήματα», σε σύνθεση του Βίκτορα Πολυδώρου και στίχους Γιώτας Βασιλακοπούλου, υπογράφει ως ενορχηστρωτής ο Αντώνης Γούναρης, ο οποίος έχει παίξει και τις κιθάρες, ενώ ο Θανάσης Πετρέλης έχει βάλει τη δική του σφραγίδα παίζοντας μπουζούκι, τζουρά και μπαγλαμά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «Μαύρα Ποιήματα» συνοδεύονται από ένα εντυπωσιακό και άκρως θεατρικό βιντεοκλίπ, τη σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο γνωστός καλλιτέχνης Τάκης Δαμάσχης. Στα πλάνα του βλέπουμε τη Βίκυ, πιο όμορφη από ποτέ, να το ερμηνεύει με πάθος επάνω σε μια θεατρική σκηνή, έχοντας από κάτω, αντί για θεατές, γυμνές κούκλες βιτρίνας.

Το νέο τραγούδι της Βίκυς Καρνέζη, η οποία μετράει σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα της, με πασίγνωστους καλλιτέχνες όπως οι Αννα Βίσση, Γιάννης Πλούταρχος, Στέλιος Ρόκκος, Νίκος Βέρτης, Κωνσταντίνος Αργυρος, Γιώργος Μαζωνάκης κ.ά, κυκλοφορεί από την Polymusic.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This