Έλενα Κρεμλίδου: «Μετά την δημοσιοποίηση του ”ροζ” υλικού, ήθελα να αυτοκτονήσω»

Must Read

Αναφορά στις δύσκολες στιγμές που βίωσε, όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο προσωπικές της φωτογραφίες, έκανε η Έλενα Κρεμλίδου.

«Αρχικά, ήθελα να αυτοκτονήσω, γιατί ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, που έχει αφήσει το αποτύπωμά της σε όλα τα κορίτσια όλων των γενιών και θεωρείται ντροπή να κάνεις σεξ ή να είσαι απελευθερωμένη. Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια για να αισθανθώ δυνατή και να βρω τη δύναμη να μιλήσω και να αποδυναμώσω το θέμα», είπε, μεταξύ άλλων η Infuencer.

Η Έλενα Κρεμλίδου είπε στη συνέχεια: «Με κάλεσαν στο πανεπιστήμιο Κρήτης, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης, για να πω την προσωπική μου εμπειρία στο πλαίσιο της θεματικής διάλεξης για τον φεμινισμό. Μίλησα για την εμπειρία μου με περισσότερες λεπτομέρειες, μοιράστηκα σκέψεις και συναισθήματα πρώτη φορά με κόσμο και δέχτηκα ερωτήσεις από φοιτητές και φοιτήτριες».

Μάλιστα, έκανε σαφές πως η οικογένειά της πάντα την στηρίζει. «Είναι δίπλα μου και με ενθαρρύνει να προχωρήσω και να αφήσω πίσω αυτή την κακή ανάμνηση. Ο στόχος μου πλέον είναι να σταθώ στο πλευρό των κοριτσιών και να βοηθήσω όσο μπορώ γυναίκες που έχουν πέσει θύματα», κατέληξε η Έλενα Κρεμλίδου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This