Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια»

«Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε»

Must Read

Η Ρένια Λουιζίδου γνωρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάτρου καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί στην σειρά «οι Απαράδεκτοι».

Για την συνεργασία που είχε με τον προφυλακισμένο ηθοποιό-σκηνοθέτη είχε αναφερθεί σε παλιότερη συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν άνθρωπο με εκρήξεις, νευρικό, πιεστικό και αυταρχικό.

Με αφορμή την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε η Ρένια Λουιζίδου στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ α τετ» και αποκάλυψε πως τα τελευταία 20 χρόνια απέφευγε να συνεργαστεί μαζί του.

«Έχω δουλέψει με τον Πέτρο τα πρώτα χρόνια. Η τελευταία μας δουλειά ήταν το 2001. Αυτή την περίοδο γίνονται οι δίκες και καλό θα ήταν οι άνθρωποι που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα να είμαστε λακωνικοί. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ξέρεις από τα πρώτα χρόνια της δουλειάς σου να φτάνει εκεί, είναι θλιβερό, Είτε αθώος, είτε ένοχος, είτε οτιδήποτε το να βλέπω τον Πέτρο στη φυλακή είναι θλιβερό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν είχαμε κάποια παραπάνω σχέση. Είχαμε ξεκινήσει μαζί. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαντούχος με εκρηκτικό ταπεραμέντο. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τυχαίο το ότι δε συνεργάστηκα μαζί του τα τελευταία 20 χρόνια. Είδα μια δύσκολη κατάσταση της οποίας δεν ήθελα να είμαι μέρος»

«Εγώ δεν πρόλαβα να δω από τον Πέτρο πιο ακραίες καταστάσεις. Εγώ δεν άντεχα τα νεύρα που είχε. Δε μπορώ να δουλεύω κάτω από τέτοιες εντάσεις, δεν θέλω. Από κάποιο σημείο και μετά… είναι θέμα αξιοπρέπειας. Το να πάω στη δουλειά και να φοβάμαι, δεν θέλω», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This