Έντουαρντ Στεργίου: «Πλέον, η ανθρωπότητα νιώθει ανατριχιαστική προοπτική να επικρατήσουν οι κατσαρίδες»

Must Read

Μαίνεται ακόμη ο πόλεμος ανάμεσα στην Ρωσία και την Ουκρανία και το μέλλον των Ουκρανών πολιτών μοιάζει αβέβαιο.

Ο Έντουαρντ Στεργίου με καταγωγή από την Ουκρανία, ο οποίος χτίζει την καριέρα του στο μόντελινγκ εδώ στην Ελλάδα, έχει συγγενείς στην γενέτειρά του και το άγχος του και η αγωνία του για την οικογένειά του που είναι αβοήθητοι, μεγαλώνει μέρα με την ημέρα.

Ο ίδιος μάλιστα σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τον Ουκρανικό λαό θα τους δωρίσει όλα τα έσοδα πού θα κερδίσει από τα social media από τον μήνα Μάρτιο.

Το νεαρό μοντέλο μιλώντας στο περιοδικό Gala για την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες τους αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται αυτό το θλιβερό γεγονός.

«Πρόκειται για έγκλημα κατά παντός ανθρώπινου όντος που ελπίζει σε ένα μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να κουβαλάς μέσα σου την ταυτότητα και τη γη σου, όμως αυτό που συμβαίνει αφορά όλους.

Ας διευρύνουμε τις γνώσεις μας σε σχέση με αυτή τη χώρα που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστη ή νομίζαμε ότι είναι κομμάτι της Ρωσίας. Αυτός ο πόλεμος έχει στόχο να πλήξει την ελευθερία όπως την ξέραμε. Πλέον, η ανθρωπότητα νιώθει ανατριχιαστική προοπτική να επικρατήσουν οι κατσαρίδες μετά από έναν πυρηνικό όλεθρο και όλο αυτό μας γυρνά πολύ-πολύ πίσω», είπε αρχικά.

«Φυσικά και θαυμάζω τους ανθρώπους που αντιστέκονται με πάθος στη βαρβαρότητα αψηφώντας τον θάνατο, εκείνους που λένε’ “εδώ είμαστε πιο χρήσιμοι, δεν είναι καιρός για να φύγει από την Ουκρανία” ενώ ο φόβος, ο κίνδυνος και ένας χάος κυριαρχεί σε πόλεις που θυμάμαι φιλήσυχες και όμορφες όταν η χώρα αναπτυσσόταν με γοργούς ρυθμούς», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Στην χώρα όπου γεννήθηκε βρίσκεται η μητέρα του και η γιαγιά του με την οποία επικοινωνεί καθημερινά μέσω viber για να μαθαίνει νέα για την οικογένειά τους ενώ παράλληλα ακούγονται οι τρομακτικοί ήχους από τις σειρήνες του πολέμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This