Η Ιωάννα Τούνη απάντησε στις φήμες περί χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Must Read

Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο δεν διαφήμισε τον έρωτά της η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και κάποιοι κακοήθεις θεώρησαν πως έχουν χωρίσει.

Το γεγονός ότι η γνωστή influencer μένει στην Θεσσαλονίκη και ο πανελίστας,  πλέον, κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα απ’ ότι φαίνεται δεν τον σκέφτηκε κανείς… Ή πολύ απλά μπορεί να μην ήθελαν να αναρτήσουν κάτι κοινό στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Άλλωστε έχουν το δικαίωμα αυτό…

Ο λαός όμως διψάει για το ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ της επιχειρηματία και του πρώην μοντέλου κι έτσι η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε δυναμικά στα social media εκφράζοντας τον έρωτα της για τον αγαπημένο της, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο τα στόματα από τις κακές γλώσσες.

«Αχ άτιμε τι μάγια μου έχεις κάνει και με έφαγαν οι διαδρομές», έγραψε χαρακτηριστικά η instagramer στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This