Μανώλης Μαυροματάκης: «Mου είπε να φύγω και με σήκωσε στον αέρα! Θα με σκότωνε, φοβήθηκα για τη ζωή μου»

«Η οικογένεια είναι το καλύτερο άλλοθι για τα μεγαλύτερα εγκλήματα»

Must Read

Ο Μανώλης Μαυροματάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του σε διαφήμισης γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας. Ο λόγος ήταν ατάκα «Ομορφάντρα μου», που έλεγε η οποία έγινε αμέσως σλόγκαν.

Έκτοτε είδαμε τον γνωστό ηθοποιό να συμμετέχει σε αρκετές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Για τις διαφορές που έχει η μικρή οθόνη από το θέατρο, μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Τώρα τελευταία καταλαβαίνω ότι είναι πιο ωραίο να μην παίξεις τέλεια στο θέατρο από την πρώτη ανάγνωση. Όταν έκανα τηλεόραση αντιμετώπιζα την τηλεθέαση ως παιχνίδι και ρωτούσα τους άλλους που ενδιαφέρονταν πιο πολύ, αλλά ουσιαστικά δεν με ενδιέφερε».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό βίας που υπέστην για το οποίο φοβήθηκε για την ζωή του.

«Οι απώλειες είναι δυσάρεστες αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι μέσα στη ζωή και δυσάρεστα είναι τα περιστατικά σωματικής βίας, εκεί που δεν το περιμένεις. Κάθισα στο πεζούλι όπου στο βάθος της πολυκατοικίας κάποιος είχε ένα κυλικείο, θεώρησε ότι του έκλεινα την είσοδο, μου είπε να φύγω και με σήκωσε στον αέρα. Σοκαρίστηκα όταν με σήκωσε στον αέρα, δεν είπα τίποτε, θα με σκότωνε, ήταν τρελαμένος, δεν θα ήμουν εδώ τώρα, φοβήθηκα για τη ζωή μου».

«Μετάνιωσα που δεν έκανα οικογένεια, θα το ήθελα, γιατί η οικογένεια σου καλύπτει κάτι βαθύ υπαρξιακό, έχει να κάνει με τη συνέχειά μας. Από την άλλη η οικογένεια είναι το καλύτερο άλλοθι για τα μεγαλύτερα εγκλήματα, ο πυρήνας της μαφίας είναι η φαμίλια. Εγώ απωθούσα την οικογένεια, μου φαινόταν ότι ήταν μίζερο πράγμα το μόνιμο μέρος, το μόνιμο πρόγραμμα, οι ίδιοι άνθρωποι, με είχε γοητεύσει η ελευθέρια», είπε για την απόφασή του να μην κάνει οικογένεια.

Όσον αφορά την διαφήμιση απ’ όπου έγινε γνωστός, δήλωσε πως: «Δεν μετάνιωσα τη διαφήμιση που έκανα παρόλο που με ταλαιπωρεί μέχρι τώρα, στο δρόμο και με φωνάζουν με αυτό το “καταραμένο σλόγκαν”. Αυτήν την καταραμένη οικειότητα που έφερε η διαφήμιση μέχρι ενός σημείου την ανέχομαι, από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ να την ανεχτώ. Με αυτή τη διαφήμιση με είδε όλος ο κόσμος, φάνηκα, κάτι που αναζητά ο ήρωάς μου ο Σεμιόνοβιτς Ποτσακάλνικοφ στην παράσταση “Ο Αυτόχειρ”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This