Νίκος Πολυδερόπουλος: «Σε μία σχέση πρέπει να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος»

«Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό! Έχω άσθμα οπότε φοβήθηκα λίγο. Τις πρώτες μέρες ζορίστηκα»

Must Read

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από το ρόλο του στην κωμική σειρά του ANT1 «Το αμάρτημα της μητρός» μου ενώ ακολούθησαν οι πρωταγωνιστικοί του ρόλοι στις καθημερινές σειρές «Μπρούσκο», «Το Τατουάζ» και «8 Λέξεις».

Ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ για την προσωπική του ζωή, ωστόσο πριν ένα χρόνο περίπου έγινε γνωστό πως υπάρχει η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και ακούει στο όνομα Βαλασία Συμιακού.

Τι πρέπει όμως να έχει μία γυναίκα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του ζωντανό; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», η σύντροφός του δεν πρέπει να είναι καταπιεστική.

«Αν δεν έχει βρεθεί μια γυναίκα να σε καταλάβει… Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Να το πω πιο απλά, αν θέλω να πάω στην Γαύδο θα μου πει, “πήγαινε” αν και αυτή θέλει να πάει εκεί θα της πω “πήγαινε”. Αν λέμε “μην πας εκεί”, “μην κάνεις αυτό” και η ζήλια και το ένα και το άλλο… έτσι φθείρεται η σχέση», είπε αρχικά.

«Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας», τόνισε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό αποκαλύπτοντας τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη νόσο την οποία είχε κολλήσει δύο φορές.

«Πέρασα δυο φορές κορωνοϊό και πέρασα και μια πνευμονία έτσι για να τριτώσει! Δεν ξέρω τι λένε και αν έχω τώρα long covid. Πέρασα εκεί πέρα μια ίωση, μετά δεν είχα κάτι απλά κάπου λογικά το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα γρίπη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω άσθμα οπότε φοβήθηκα λίγο. Τις πρώτες μέρες ζορίστηκα τις πρώτες δυο τρεις μέρες, αλλά δεν χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κι αν θα πήγαινα. Ήθελα να το ξεπεράσω και να μην μπω στη διαδικασία αυτή. Γενικά εγώ παίζω λίγο με το μυαλό μου και όταν είμαι άρρωστος, λέω πως “όχι, είμαι καλά” και επιμένω. Το γυρίζω λίγο, σαν placebo», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This