Ρούλα Πατεράκη: «Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, τον πρόσεξε»

Must Read

Η Ρούλα Πατεράκη έχει διαγράψει την δική της πορεία στον χώρο του θεάτρου καθώς έχει εργαστεί ως ηθοποιός σε πολλούς θιάσους ερμηνεύοντας, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ έχει σκηνοθετήσει και αρκετά θεατρικά έργα.

Η ίδια δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό project, καθώς όπως εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»: «Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση, άλλα ασχολούμαι με το θέατρο κυρίως. Τελευταία δέχομαι προτάσεις για την τηλεόραση»

Όσον αφορά τον διαχωρισμό των ηθοποιών σε εμπορικούς και ποιοτικούς, η γνωστή ηθοποιός εκτιμά πως: «Κάποιοι που λέγονται εμπορικοί είναι καλύτεροι από τους λεγόμενους ποιοτικούς».

«Οι γονείς μου εγκλωβίστηκαν στον τίτλο “παιδί θαύμα” που μου είχαν αποδώσει. Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν άντεχαν τόσο περιπέτεια και ανασφάλεια από έμενα και έφευγαν. Δε με ενδιαφέρει το κοινωνικό παιχνίδι, να γίνω καλύτερη για να έχω τον τάδε», είπε στην συνέχεια.

Αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον εν λόγο ηθοποιό-σκηνοθέτη, δήλωσε πως: «Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή. Στον “Πελοποννησιακό πόλεμο” μου πήρε την ιδέα μου. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης. Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, ο Λιγνάδης τον πρόσεξε τον Σάκη».

«Όλα τα μάτια των ανθρώπων ήταν όμορφα με τις μάσκες. Όταν κατέβαζαν την μάσκα έβλεπα μορφές σαν ζώα. Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν τις μάσκες λέω “αυτός μοιάζει με αλεπού, αυτός με γεράκι”, άλλες φορές μου φαινόταν ότι μοιάζει με ασβό», είπε για την προτίμησή της στους ανθρώπους που φορούν μάσκες.

«Έχω μία συλλογή από περίπου 1.500 κούκλες. Έχω μία βαλίτσα με γάντια, ολόκληρη συλλογή. Αυτά που φόρεσα δεν τα έχω ξαναβγάλει. Από μικρή έβγαζα χιονίστρες και φοράω από τότε γάντια», κατέληξε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This