Γιάννης Καπετάνιος για την αποχή του από την τηλεόραση: «Υπάρχουν και τα κυκλώματα…»

Must Read

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι γνωστός κυρίως για τους κωμικούς ρόλους που έχει ερμηνεύσει. Από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του 2010 είχε σχεδόν μία συνεχόμενη πορεία στην τηλεόραση. Έκτοτε απείχε για ένα αρκετό χρονικό διάστημα. Το 2019 ωστόσο επανήλθε συμμετέχοντας την σειρά «Πέτα τη Φριτέζα» και φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super Mammy»

Για την αποχή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «MYtv», εκφράζοντας την πικρία του.

Έχουμε να σας δούμε μεγάλο διάστημα στην τηλεόραση. Ήταν συνειδητή αυτή η επιλογή;

Επιλογή σου δεν είναι ποτέ. Το δοκίμασα. Απλά υπάρχουν και τα κυκλώματα, που λέμε, και οι παρέες, όπως είναι και η δική μας παρέα ως ομάδα. Δεν με φώναξε ποτέ κανένας και δεν πήγα. Έχω κάνει σειρές, αλλά πάντα με φίλους. Στον Γιάννη Μπέζο εγώ πρότεινα να μπω στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» και έτσι έγραψαν το ρόλο μου και ακόμη με φωνάζουν Καραβανέα. Και στο «Θα σε δω στο πλοίο», ο σκηνοθέτης Κώστας Κιμούλης μού πρότεινε το ρόλο, που είμαστε φίλοι.

Σας είχε λείψει η επαφή σας με την τηλεόραση;

Με αυτές τις ομάδες, ναι. Η άλλη τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει, να παίξω με κάποιον που δεν θέλω. Παραδείγματος χάριν, στο «Κόκκινο δωμάτιο» πέρασε όλο το ελληνικό θέατρο, όλος ο κόσμος, μόνο εγώ δεν πήγα. Δεν με φώναξε κανείς.

Σας αφήνει μια πικρία αυτό;

Ε, εντάξει, ναι. Όταν έχεις έναν ηθοποιό που ο κόσμος τον αγαπάει, εγώ φταίω που δεν με φωνάζουν; Δεν έχω πειράξει και δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This