Στην κοσμάρα τους! Η Παπαγεωργίου με τσάντα αξίας 2.300 ευρώ και οι Τανιμανίδης-Μπόμπα στη Ρώμη

Must Read

Την ώρα που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μοιάζει να είναι… στον κόσμο της, κυκλοφορώντας στην Ψωροκώσταινα με τσάντα αξίας 2.300 ευρώ, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα κάνουν road trip στη γειτονική Ιταλία, με την influencer (και μαμά!) να δέχεται… πυρά από followers της για «τσέπες που πονάνε» και «γκουβερνάντες», επειδή άφησε τις δίδυμες κόρες της στις γιαγιάδες τους! Καλά πήγε κι αυτό στην εγχώρια showbiz…

Σε μια περίοδο που οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί στην ενέργεια προκαλούν… ταχυπαλμία στους καταναλωτές και οι ανατιμήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης τρομάζουν την πλειονότητα των Ελλήνων, προκαλώντας τους τεράστιο άγχος για το πώς θα μπορέσουν να καλύψουν βασικές υποχρεώσεις τους, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εθεάθη… σεινάμενη κουνάμενη στο κέντρο της Αθήνας με τσάντα που στοιχίζει όσο τρεις βασικοί μισθοί μαζί!

Μετά τα ταξίδια της σε Μαϊάμι, Χαβάη, Μεξικό και Τζαμάικα, για τα οποία μας ενημέρωνε ανελλιπώς μέσα από τα social media, η πρώην οικοδέσποινα των εκπομπών «Pop Up» και «Style Me Up» (που, δυστυχώς, δεν έκαναν ποτέ… up στους πίνακες τηλεθέασης!) εθεάθη στους δρόμους της πόλης με casual chic looκ, στο οποίο ξεχώριζε η τσάντα της. Τυχαίο; Καθόλου, αφού πρόκειται για τη φωσφορίζουσα πράσινη τσάντα από δέρμα Hourglass XS του οίκου Balenciaga με ανάγλυφο εφέ κροκόδειλου, μεταλλικό στοιχείο με το λογότυπο, μονή επάνω λαβή, αναδιπλούμενο κάλυμμα με μαγνητικό κούμπωμα και ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουρί ώμου. Με τόσα… προσόντα η συγκεκριμένη τσάντα είναι λογικό να είναι και sold out, ενώ τιμάται περίπου στα 2.300 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει και σε sites με αξεσουάρ υπό ενοικίαση κι εκεί η τιμή της είναι 78 ευρώ την ημέρα. Να τη νοίκιασε λέτε η πρώην… κυρία Snik; Μπααα!

Στο μεταξύ, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα σίγουρα δεν περίμεναν ότι οι followers τους θα τους έβαζαν… χέρι επειδή πήγαν διακοπές στην Ιταλία χωρίς τις δίδυμες κόρες τους. Η influencer και ο παρουσιαστής επέλεξαν τη Ρώμη για να αποδράσουν παρέα και με τ’ αδέλφια του Σάκη, αφήνοντας για λίγο τις μικρές με τις γιαγιάδες τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως… αυτό ενόχλησε ορισμένες «μαμάδες». Έτσι, μόλις η Χριστίνα ανέβασε φωτογραφίες της ίδιας και του Σάκη στο Instagram από το ταξίδι της στην Ρώμη δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια. «Πονάει η τσέπη σας… Γαλλία, Ντουμπάι, Νορβηγία, Ιταλία… Πάλι καλά έχετε για γκουβερνάντα να μεγαλώσει τα παιδιά» της έγραψε (με κακία!) μία follower. «Τα μωρά πού είναι;» αναρωτήθηκε μια άλλη… Η Χριστίνα, πάντως, δεν άφησε τα σχόλια αναπάντητα. «Μανούλες, παρακαλώ, μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν!» σχολίασε, εισπράττοντας δεκάδες μηνύματα στήριξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This