Δήμητρα Γαλάνη: «Δεν με φοβίζει να σταματήσω να τραγουδάω, με ανακουφίζει η ιδέα»

Must Read

Η Δήμητρα Γαλάνη θεωρείται μία από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Από την παιδική της ηλικία ξεκίνησε σπουδές κιθάρας και θεωρίας της μουσικής. Ξεκίνησε την καριέρα της στο τέλος της δεκαετίας του 1960 σε ηλικία 16 ετών, έχοντας πάντα την στήριξη των γονιών της για κάθε της επιλογή.

Η γνωστή ερμηνεύτρια μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι αλλά και στους αγαπημένους της γονείς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Χωρίς τη μουσική δεν υπάρχω, είναι οξυγόνο. Χωρίς την χρησιμοποίηση της μουσικής μπορώ να υπάρξω. Δηλαδή, χωρίς την έκθεση που προκύπτει από τη μουσική αλλά χωρίς την μουσική είναι αδύνατον.

Πάντα ήμουν έτσι από την αρχή. Το θέμα μου δεν ήταν το πώς θα είναι πάνω σε μια σκηνή. Το θέμα μου ήταν πώς θα κολυμπάω μέσα στη μουσική κι αυτό ήταν το ζητούμενο μου. Με έναν τρόπο ένιωθα πως ήμουν προορισμένη για τη μουσική»

«Είχα το προνόμιο να έχω δύο γονείς που με αποδέχτηκαν σαν προσωπικότητα, αγάπησαν αυτό που είμαι και δεν το εμπόδισαν ποτέ, αυτό είναι η μεγαλύτερη περιουσία που μου έδωσαν», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να εγκαταλείψει το τραγούδι, η Δήμητρα Γαλάνη παραδέχτηκε: «Δεν με φοβίζει να σταματήσω να τραγουδάω, με ανακουφίζει η ιδέα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This