Full in love ο Γιώργος Κακοσαίος: «Αφιερώνω στην κοπέλα μου όλα μου τα τραγούδια»

Must Read

Για τη γνωριμία του με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα είχε μιλήσει πρόσφατα ο Γιώργος Κακοσαίος, δηλώνοντας πώς το μέλλον ενδεχομένως να υπάρξει και μία συνεργασία.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Happy Day» Αναφέρθηκε στην Μελίνα Νικολαΐδη αποκαλύπτοντας πώς: «Με τη Μελίνα Νικολαΐδη απλώς γνωριστήκαμε. Δεν συζητήθηκε καμία συνεργασία αλλά στο μέλλον δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή. Επειδή η κοπέλα τραγουδάει πάρα πολύ όμορφα, αν αποφασίσει να ακολουθήσει και εκείνη κάποια στιγμή επαγγελματικά το τραγούδι, μπορεί να κάνουμε και μια συνεργασία, ποτέ δε ξέρεις»

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε ερωτευμένος και μάλιστα αφιερώνει στην κοπέλα του όλα του τα τραγούδια.

«Είμαι ερωτευμένος. Δεν πρόκειται για κάποια γνωστή κοπέλα. Της αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια. Ο πατέρας μου δεν την έχει γνωρίσει», αποκάλυψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This