Ο Σπύρος Μπιμπίλας υπέρ του Μάρκου Σεφερλή: «Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου, το θεωρώ λίγο ανήθικο»

«Πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας»

Must Read

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο καιρό με τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή «Super mammy», καθώς πολλοί έκαναν λόγο πώς στην συγκεκριμένη σειρά έχουν χρησιμοποιηθεί σεξιστικές εκφράσεις, σε μία εποχή που ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω των κακοποιητικών συμπεριφορών που φαίνεται να έχουν πράξει πολύ γνωστοί ηθοποιοί-σκηνοθέτες.

Ο Μάρκος Σεφερλής θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του, ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αρνείται να πάρει θέση στα όσα ακούγονται, τονίζοντας πως εκείνος βρίσκεται στο πλευρό των ευπαθή ομάδων με πράξεις και όχι με λόγια, γεγονός το οποίος δεν αμφισβήτησε κανείς.

«Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν βγαίνω να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για την σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα στη δικαστική διαμάχη που είχαμε μεταξύ μας κατά την οποία, με μια απόφαση οδοστρωτήρα της ελληνικής δικαιοσύνης, καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς, υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου. Παρά την καταδικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς που εξαπολύουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο με τα ίδια κίνητρα, τα ίδια συμφέροντα και έναν και μοναδικό στόχο. Να σταματήσει να υπάρχει ο Σεφερλής. Γιατί; Γιατί κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να γελάει και ο Σεφερλής το κάνει χρόνια αυτό και με μεγάλη επιτυχία όπως έχει αποδειχθεί. Πάντα όμως βρίσκουν όλους εσάς αντιμέτωπους γιατί με την αγάπη σας δημιουργείτε μια ασπίδα προστασίας γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, τον κόσμο να γελάει και μιλάω για κόσμο όλων των ηλικιών. Ίσως είμαι και ο μόνος Έλληνας κωμικός που έχει κοντά του τα μικρά παιδιά. Γιατί τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς. Έχουν ένστικτο, καταλαβαίνουν τι τους αρέσει και το βλέπουν. Όχι επειδή κάποιος τους το επιβάλλει αλλά γιατί με αυτό περνάνε καλά. Θέλω να υποσχεθώ κλείνοντας ότι θα είμαι πάντα δίπλα στις ευπαθείς ομάδες που, όπως ξέρετε ή δεν ξέρετε, είμαι όλα αυτά τα χρόνια με έργα και όχι με λόγια δίνοντας όλη μου την ψυχή»

Πυρά όμως είχε δεχθεί και ο Σπύρος Μπιμπίλας, διότι συμμετείχε στην πρεμιέρα της νέας κωμωδίας του ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του «Happy Day» και τάχθηκε υπέρ του συναδέλφου του, παροτρύνοντας τους τηλεθεατές που δυσανασχετούν με την σειρά, να μην την παρακολουθούν.

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;», αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This