Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αντίδρασή του μετά την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη περί ξεσπάσματος οργής

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι, μία εβδομάδα πριν τελειώσει η θεατρική σεζόν, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σταματάει τη συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδοπούλου, οι οποίοι πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Sexy Laundry», καθώς σύμφωνα με ανακοίνωσή της «ένιωσε αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής Προς το πρόσωπό της».

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», η γνωστή ηθοποιός είχε ενημερώσει τον συνάδελφό της ότι θα αποχωρήσει από την παράσταση.

«Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι δεν έμεινε ακόμη μια βδομάδα που οι παραστάσεις ήταν sold out. Σε μια εβδομάδα τελειώνει η θεατρική σεζόν. Προφανώς ήταν αρκετά έντονη η προστριβή και δεν μπορούσε να ξαναπαίξει μαζί του», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά να αποκαλύπτει πως:

«Η κ. Λαμπρόγιαννη το ανακοίνωσε το Σάββατο το απόγευμα γιατί είχαν διπλή παράσταση. Είπε στον Παπαδόπουλο ότι σήμερα και αύριο θα παίξουμε τις δύο τελευταίες παραστάσεις. Ενημέρωσε εγκαίρως ότι από την επόμενη εβδομάδα – την Τετάρτη που μας πέρασε δηλαδή – δεν θα συνεχίσει στην παράσταση.

Υπήρξε η προειδοποίηση ότι φτάσαμε εδώ σε αυτό το σημείο που δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Η παράσταση θα πήγαινε και δεύτερη χρονιά, είναι sold out, ήταν ήδη ξεπουλημένα τα εισιτήρια μέχρι Κυριακή των Βαΐων. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θέλει να γίνει αντικατάσταση. Είχε οραματιστεί το έργο με αυτούς τους δύο ηθοποιούς. Αν δεν λυθεί η παρεξήγηση θα προχωρήσει σε νέο έργο παρά να κάνει το ίδιο χωρίς εκείνη…»

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ενήμερος και για την ανακοίνωση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση.

«Επικοινώνησα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι γνώριζε για την ανακοίνωση. Όταν τον ρώτησα αν θα κάνει εκείνος κάποια δήλωση ή αν θέλει να μου πει κάτι να μεταφέρω, όπως γίνεται στο ρεπορτάζ πάντα, θέλουμε δηλαδή και τη δική του άποψη, μου είπε “όχι, δεν σκοπεύω να κάνω καμία δήλωση και καμία ανακοίνωση”. Με καλημέρισε και το άφησε εκεί το θέμα», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This