Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την υπόθεση στον Άγιο Παντελεήμονα: «Δεν μπορώ ούτε τα πλάνα να δω, πραγματικά»

Must Read

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση του Άγιου Παντελεήμονα σχετικά με την άκαρδη μάνα που ζούσε με τα τρία υποσιτισμένα παιδάκια της μέσα στις… κατσαρίδες και τα ποντίκια. Η συγκεκριμένη μητέρα με τον σύντροφό της καταδικάστηκαν σε οκτώ χρόνια φυλάκιση.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε σήμερα από την εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη να παρακαλάει τους συνεργάτες της να μην παίξουν πλάνα από το σπίτι της οοικογένειας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ ούτε τα πλάνα να δω, πραγματικά, αν θέλετε βγάλτε τα».

«Σε ένα σπίτι γεμάτο ποντίκια και κατσαρίδες που περπατούσαν παντού, που διάβασα και πάλι λέω δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά και μόνο που το διάβασα έκλεινα τα μάτια μου, λέω αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ, ότι έβγαιναν από πάνω τους; Από τα παιδάκια; Τι να σας πω… Δεν ξέρω τι συμβαίνει…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This