Κόλαση στη δίκη Χέρντ κατά Ντεπ: «Με σοδόμισε με μπουκάλι»

Σάλος με τις εις βάρος του κατηγορίες!

Must Read

Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε την υπεράσπισή της η Αμπερ Χερντ, καθώς η δικηγόρος της προχώρησε σε μια συγκλονιστική καταγγελία, δίνοντας το «εναρκτήριο λάκτισμα» στην εκδίκαση της αγωγής 92.000.000 ευρώ που έχει καταθέσει εναντίον της ο πρώην σύζυγός της Τζόνι Ντεπ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τον κατηγόρησε ότι την κράτησε όμηρο και την κακοποίησε, φτάνοντας στο σημείο να τη σοδομίσει με μπουκάλι.

Την Τρίτη, οι δικηγόροι των δύο πλευρών έκαναν την αρχική τους τοποθέτηση, απευθυνόμενοι στους ενόρκους του δικαστηρίου του Φέρφαξ στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Όταν πήρε τον λόγο η δικηγόρος της, Ιλέιν Μπρέντχοφτ, κατήγγειλε ότι το 2015, ενώ το παντρεμένο τότε ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία, ο «πειρατής της Καραϊβικής» Ντεπ κακοποίησε τη Χερντ «σε κατάσταση ομηρίας». «Πήδηξε πάνω της και τη στρίμωξε στο μπαρ, της πετούσε μπουκάλια» ξεκίνησε να περιγράφει η Μπρέντχοφτ, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια ο Ντεπ «την έσυρε στο δάπεδο, πάνω από τα γυαλιά σπασμένων μπουκαλιών». «Τη γρονθοκοπούσε, την κλοτσούσε και της είπε ότι θα τη σκότωνε και ότι τη μισούσε… Τη σφυροκοπούσε και τη σφυροκοπούσε ξανά» είπε η δικηγόρος και, πριν συνέλθουν από το σοκ οι ένορκοι, έριξε τη «βόμβα».

«Και μετά, έβαλε ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού στο σώμα της» κατήγγειλε, με τον Ντεπ που βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα να κουνάει αρνητικά το κεφάλι του και να προφέρει τη λέξη «όχι».

Η πλευρά του ηθοποιού αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ ήταν προϊόν φαντασίας. Οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν ότι η Χερντ είναι «βαθιά προβληματικό άτομο», που έκανε τα πάντα για να κάνει τον Ντεπ να την ερωτευτεί και να την παντρευτεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This